Ha este 6 utan megeszek egy almat. Fogyokura alatt, az hizlal?
12 évesen ez betegség.
kiváncsik lennék mennnyire vagy tulsulyos? megosztanád magasság-suly adataidat?
Ez nem fogyókura, ez hülyeség!!!
Majd felborul a hormonrendszered is, kaphatsz egyoldalu táplálkozástól már kórságot is és nem folytatnám.
ha az ember tulsulyos, és fogynia kell, annak megvannak a szabályai.
és az nem 1,5 alma 1 répával!!!! Beteg vagy!!! -bocsánat-
Az, hogy ilyen életvitel mellett kórházba kerülsz, a testképzavarral pedig pszichológushoz sokkal nagyobb esélyű, inkább attól kellene félned.
Pedig csak normálisan kellene enned (mindent, megfelelő mennyiségben), és még ehhez testmozgást végezni.
Hanyagold el az édességet, chipset, sütiket, fehér kenyeret stb. Ha ezeket nem eszed, nem hízol meg. Persze ha megeszel egy szelet sütit nem hízol el azonnal. A mérték a fontos. Ehetsz édességet is ( én a fogyókúra alatt mindig kívántam) csak mértekkel, ne egyél két szekérnyit belőle.
Ott van a Kalóriabázis nevű oldal, ami nekem sokat segített.
És ne koplalj! A tested ezt nagyon durván megsínyli. Egyél reggelire joghurtot kukoricapehellyel, a suliba én főtt tojást meg barnakenyeret vittem. Akkor ebédre egy kis rizs csirkehússal meg ebédre egy nagy alma. Egészségesebb és táplálóbb étrend :)
Próbálj az egészséges ételekre figyelni meg a mértékletességre. Ha koplalsz hullani fog a hajad és sok más problémád lehet.
Sok sikert a DIÉTÁHOZ nem a koplalashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!