Az aszkorbinsav be tud penészesedni?
Figyelt kérdés
Ha vízes aszkorbinsav van egy üvegben hagyva akkor hajlamos a penészesedésre vagy ez nem az aszkorbins sav műve csupán a párás üveg belső fala. ?2017. jan. 24. 21:37
1/5 anonim válasza:
A penészedés a víz műve nem az aszkorbinsavé.
2/5 anonim válasza:
Nagyon öreg gyógyszerész vagyok, de az aszkorbinsavon még az életben soha nem láttam penészt!
3/5 anonim válasza:
Közbekérdezhetnék?
Van szavideje, vagy korlátlan ideig fogyasztható? Természetesen felbontás után gondolom.
4/5 anonim válasza:
Manapság már minden gyári készítménynek van lejárata. Akkor is, ha nem tud megromlani benne semmi. Sőt, a tartósítószernek is van lejárata!
5/5 A kérdező kommentje:
ja van lejárati ideje amit én sem értek hogy miért . Valami 2 év van ráírva :D Két év alatt el sem fogy 330g!
Gondolom ezt csak azért csinálják hogy dobjam ki és vegyek másikat hogy pörögjön ez a szemét gazdaság.
2017. jan. 25. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!