Hogy egyem a müzlit?

Egy fél almát aprítok bele, abban van elég cukir és teszek hozzá kevés fahéjat, az ad egy kellemes ízt.
A cukor és a méz egyaránt hirtelen sok energia a szervezetnek, ami raktározásra kerül, ha nincs felhasználva. Nem nagy különbség kettő között szénhidrát szempontból.
Az édesség függőség nagyjából 1-2 hét alatt visszaesik. Ha meg tudod állni 2 hétig nem használsz édesítőszereket - utána kevesebbel is beéred. :)

Nem eszem müzlit, de én is kókusztejjel (a boltit nem ismerem, a házi finom édes) s esetleg gyümölccsel próbálnám.
Vagy ennék inkább zabkását, a zab enyhén édeskés, kókusztejjel nekem már túl édes is, s jól megy hozzá a kókusz (a nem tej, hanem reszelék vagy friss gyümölcshús).

Lepontoztátok a kókusz/rizstejes válaszokat, pedig pontosan az a megoldás.
A méz is hizlal, nehogy azt hidd, hogy nem, sok a kalória benne.
Én speciel zabtejjel iszom, az a legédesebb önmagában, és egy deka cukor, édesítő nincs benne, alapból édes. A legmegbízhatóbb márka a The Bridge bio organikus zabtej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!