Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik müzlit egyem ezek...

Melyik müzlit egyem ezek közül? Mindig délután szoktam mert akkor esik jol tvközben

Figyelt kérdés

Vitalis csokis müzlit/vagy vanniliásat(de abban van mazsola is) vagy pedig Cerbona csokis rizspehely (amin van egy sárkány és nagy a doboza:D)

Cerbonát már régebben ettem de fél 5fele szoktam enni müzlit elöbb nem is akarok direkt igy csinálom de melyik "egészségesebb"?? Vitalisos az kicsi dobozos és egy evésre simán megeszem a felét mert imádom rengeteget megutodk enni belöle ez baj??

2009. máj. 6. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia nem baj az a lényeg hogy jól érezd magad tévézés közben! Én a Mónika só alatt szoktam megenni egy doboz Süsü a sárkányos zabpelyhet magában, esetleg egy doboz Choco Pops-ot vagy hasonlót mert nagyon szeretem! Néha felöntöm tejjel de néha meg mézzel! Szerintem ezek a kis műzlik amúgy semmit nem érnek, sokkal jobban telít egy zacskó mézes puszedli, vagy esetleg az a kis vödrös diákcsemege (kimérve szoktam venni a piacon olyan vödörbe mint a savanyúkáposztát adják).
2009. máj. 6. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor jó köszi:) és ánis tejel szoktam:) csak ma elfogyot a müzlim és lehet hogy cerbonát veszek mert abba több van meg most akcios olcsobb pá forintal akkor a müzli az nem is hizlal annyira mint pl. egy tányér rakott krumpli?
2009. máj. 6. 22:56
 3/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem sok bennük a kalória..pl nekem gyümölcsös zabpelyhes műzlim 100g/350kcal szoval 3 kanál evőkanál belőle olyan 150-180. énis néha édesítős tejjel eszem reggelire vagy tízóraira..amúgy ezek jóformán szénhidrátok ..szoval ha fogyózol nem ajánlatos délután enni. persze finomnak finom:P az más
2009. máj. 7. 07:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Cukrozott sz@rok..
2009. máj. 7. 12:21
 5/11 A kérdező kommentje:
de finomak:D
2009. máj. 7. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:

édesitöszerel a müzlit? minek? és ez olyan hülyeség hogy 3 kanálal ehetsz ugy nem is finom csak tejel és én már vagy 2honapja majdnem mindennap eszem müzlit és mindig délután és elötte is ettem mindig csak akkor még chocapiot,neswiqet meg ilyeeneket de nem tudnék leszokni a müzliröl és az az igazság hogy nem is akarok.

De ha van olyan müzli ami tényleg ilyen fogyis vagy nemtudom az azért leirhatja..De ne hogy ugy járjak mint a gabona talléral azt mondták finom és hát nem az...

2009. máj. 7. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
talán aztért az édesítőszer bele mert édsen szeretem a tejet és amúgy null kalóriás nemúgy mint a cukor:P és abbol a fajtábol elég 3 kanál de te azokra a vackokra gondolsz ami csupa csokibol van ..hát tök mindeggy milyen műzli mer mindeggyik szénhidrát. amit te eszel az meg pláne nagyon hízlal. az már csak a te bajod hogy nem akarsz róla leszokni vagy mérsékelni..de így nemfogsz fogyni az tuti
2009. máj. 7. 20:55
 8/11 A kérdező kommentje:
hát a vitalisos müzli az ne mcsak csokibol áll..de mindegy akkor dagadt diszno leszek ha eszek délután müzlit este meg majdnem másfél orát tornázokakkor igy jártam de kitudja meddig élek és nem akarom megvoni magamtol a finomat..:D
2009. máj. 7. 20:59
 9/11 A kérdező kommentje:
amugy is délután 5fele eszem meg utána meg már semmit és 11 éjfélkor szoktam lefeküdni.
2009. máj. 7. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
semmit nemkell megvonni..de a mértéken van a hangsúly. ha valaki lefogy és elkezd úgy zabálni mint előtte tuti visszahízza. Nemkell semmiböl olyan sokat enni és nemlessz gond.
2009. máj. 7. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!