Hogy jövök ki olcsóbban?
Figyelt kérdés
Ha zöldségesben veszem meg a zöldségeket vagy magam termesztem meg?2016. dec. 30. 21:01
1/4 anonim válasza:
Ha a saját munkádat és idődet nem számolod akkor jobban kijöhetsz ha megtermeled. Főleg akkor ha az adott zöldségnek nincs szezonja, mert pl. szezonban olcsó a paprika/paradicsom, de azon kívül drága. Ha van egy kis fóliád is esetleg, akkor szezonon kívül jobban jössz ki egyértelmüen a sajáttal.
2/4 anonim válasza:
Attól függ. Nekem ráfizetés a kert, de rossz is a föld. Nagyon sok meló, átkozottul rossz órabéred lesz... Főleg, ha mindent magad akarsz megtermelni, nemcsak a szinte semmi melóval nem járókat...
3/4 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt abbahagytam a zöldségtermesztést, mert nem érte meg. Ha számolom a trágyát, vetőmagot, ásást, a kapálást, leszedést, a vizet, amivel öntözöm, sokkal többe kerül, mint ha megveszem. Van, amikor kell permetezni is. Most már a poloska is eszi a még éretlen növényeket.
4/4 anonim válasza:
Számottevően spórolni csak akkor tudsz, ha elég nagy a területed, és életforma-szerűen tudsz kertészkedni. Ha csak heti néhány órát tudsz rá szakítani, akkor az is több a semminél, de az inkább csak hobbikertészkedés a sikerélmény kedvéért. Persze az is fontos, de a pénztárcádat nem fogja fölhízlalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!