Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy jövök ki olcsóbban?

Hogy jövök ki olcsóbban?

Figyelt kérdés
Szülinapot ünnepelünk a suliba is a kisfiamnak. 26 gyerek van +2 tanár. Arra gondoltam, hogy muffint sütnék és mindenkire 2 darabot számolnék. Vagy! A férjem szerint vegyünk 2 tescos tortát, mert a kisbabánk mellett úgysincs sok időm sütni, de szerintem megoldanám. Vagy más ötlet? Végül is, nem az a lényeg, hogy olcsó legyen, hanem hogy sok és finom.
2011. jan. 15. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem süss egy nagyobb tepsi egyszerűbb süteményt,akár muffintésztából,tegyél bele vaníliapudingot.a tetejét is kidiszítheted valahogyan.Igaz,hogy a muffin kézenfekvőnek tűnik és egy-egy darab már egy-egy adag is, de szerintem elég fantáziátlan,esetleg,ha mégis a muffin mellett döntesz, akkor a muffint töltsd meg pudingos.gyümölcsös krémmel(kiskanállal vájd ki a belsejét,oda tegyél pudingos krémet,rá a gyümölcsöt,szép is jó is)-ami meg kijön belőle,csinálhatsz golyócskákat,vagy összemorzsolva a pudinggal összekeverve visszamehet a muffinba,hogy zömökebb legyen a krém.
2011. jan. 15. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

attól függően, mennyi időd van:

én csinálnék dupla adag keksztekercset, ezt általában szeretik a gyerekek és jól is néz ki, illetve mindenképpen valami krémes sütit sütnék: vitamin szelet (szép, mert sárga-barna), Zita szelet (ebben is 2színű a krém). (ha felnőtteknek készülnék, biztosan lenne benne sós is, mint pl sajtos csiga, de a gyerkőcök édes szájúak inkább)

a muffin is jó ötlet, bár én gyerekként imádtam a krémes sütiket.

2011. jan. 15. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

van őzgerinc formád? mert van nagyon jó receptem, amit nem kell sütni.

és még a csíkoskekszet tudnám ajánlani, ami szintén "hidegsült"

írj , ha érdekel szívesen leírom.

2011. jan. 15. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

bármit, csak ne tescos vackot.. szörnyen kiábrándító, az inkább megmaradna mintsem megegyék :(

esetleg almás kevert tészta? sitty-sutty megvan

de a kókusztekercs amit már írtak szintén jó ötlet. emlékeim szerint alsós koromban az egész osztályban sláger volt, de még felsőben is eléggé :)

2011. jan. 15. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

azért előbb kérdezd meg a sulit, hogy házisütiket lehet-e vinni, mert nálunk pl csak gyárilag csomagolt dolgokat lehet vinni oviba, suliba .

valami eu-s előírásra hivatkoznak, mert, ha valami "baj"

lesz, a gyári cuccok eredete nyomonkövethető.

mi szülők, nagyszülők is ki vagyunk ezen akadva, hogy csak ropi és istentudja, milyen vacakok bevihetők,de a házi sütik nem.

2011. jan. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!