Hogy jövök ki olcsóbban?
attól függően, mennyi időd van:
én csinálnék dupla adag keksztekercset, ezt általában szeretik a gyerekek és jól is néz ki, illetve mindenképpen valami krémes sütit sütnék: vitamin szelet (szép, mert sárga-barna), Zita szelet (ebben is 2színű a krém). (ha felnőtteknek készülnék, biztosan lenne benne sós is, mint pl sajtos csiga, de a gyerkőcök édes szájúak inkább)
a muffin is jó ötlet, bár én gyerekként imádtam a krémes sütiket.
van őzgerinc formád? mert van nagyon jó receptem, amit nem kell sütni.
és még a csíkoskekszet tudnám ajánlani, ami szintén "hidegsült"
írj , ha érdekel szívesen leírom.
bármit, csak ne tescos vackot.. szörnyen kiábrándító, az inkább megmaradna mintsem megegyék :(
esetleg almás kevert tészta? sitty-sutty megvan
de a kókusztekercs amit már írtak szintén jó ötlet. emlékeim szerint alsós koromban az egész osztályban sláger volt, de még felsőben is eléggé :)
azért előbb kérdezd meg a sulit, hogy házisütiket lehet-e vinni, mert nálunk pl csak gyárilag csomagolt dolgokat lehet vinni oviba, suliba .
valami eu-s előírásra hivatkoznak, mert, ha valami "baj"
lesz, a gyári cuccok eredete nyomonkövethető.
mi szülők, nagyszülők is ki vagyunk ezen akadva, hogy csak ropi és istentudja, milyen vacakok bevihetők,de a házi sütik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!