E-bayról tudok magyarországra rendelni? Olcsóbban jövök ki vele? Milyen onlineshopot tudtok ajánlani ahol olcsón hozzájutok converse cipőkhöz?
már mindenkinek converse kell?? ebay.at az ausztriai és vannak olyan cégek akik nem küldenek magyarországra ki dolgokat...:S ugyhogy ahoz kell kinti bejelentett lakcím. használt szerintem nem kell neked... de szerintem külföldre te se küldenél el használt cuccokat. converse.hu-t nézted már? olcsó... olyan nincsXD
ha márka kell akkor annak van ára:) de én nem szeretem az agyon reklámozott dolgokat amit minden 2. emberen látok:S
A converse-ről nem nyitok vitát, mert szánalmas.
Egyébként lehet e-bayről rendelni, csak azt kell megnézned, hogy az illető küldd-e Mo-ra. Sokkal olcsóbban jössz ki. Nem kell semmiféle külföldi lakcím.
1.a conveset nem divatbol hanem stilusbol akarom hordani(punk=brit zászlós dorkó)
2 olcsobban jövök ki mert itt magyarországon 19 000 az ebayen meg láttam 12 000 ert is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!