Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » E-bayról tudok magyarországra...

E-bayról tudok magyarországra rendelni? Olcsóbban jövök ki vele? Milyen onlineshopot tudtok ajánlani ahol olcsón hozzájutok converse cipőkhöz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

már mindenkinek converse kell?? ebay.at az ausztriai és vannak olyan cégek akik nem küldenek magyarországra ki dolgokat...:S ugyhogy ahoz kell kinti bejelentett lakcím. használt szerintem nem kell neked... de szerintem külföldre te se küldenél el használt cuccokat. converse.hu-t nézted már? olcsó... olyan nincsXD

ha márka kell akkor annak van ára:) de én nem szeretem az agyon reklámozott dolgokat amit minden 2. emberen látok:S

2010. okt. 17. 00:37
 2/3 Tinker Bell ***** válasza:

A converse-ről nem nyitok vitát, mert szánalmas.

Egyébként lehet e-bayről rendelni, csak azt kell megnézned, hogy az illető küldd-e Mo-ra. Sokkal olcsóbban jössz ki. Nem kell semmiféle külföldi lakcím.

2010. okt. 17. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:

1.a conveset nem divatbol hanem stilusbol akarom hordani(punk=brit zászlós dorkó)

2 olcsobban jövök ki mert itt magyarországon 19 000 az ebayen meg láttam 12 000 ert is

2010. okt. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!