Meddig lehet eltartani a cukorral összekevert ledarált mákot?
Figyelt kérdés
Néhány hete kaptam darált cukros mákot. Szeretném felhasználni, de nem tudom, hogy milyen az állaga és az íze ha megromlik. Meddig és milyen módon lehet tárolni a darált mákot?2016. dec. 23. 21:18
1/3 anonim válasza:
Darálva megpenészedhet. Szagold meg, ha nincs semmilyen rossz szaga, kóstold meg. Ha keserű, vagy csípős az íze, megromlott. Őszintén szólva, én nem nagyon bíznék benne. Máskor tedd műanyag dobozba plusz zacskóba, és fagyaszd le. Úgy pár hónapig felhasználható marad.
2/3 anonim válasza:
Pár napon belül fel szoktam használni, mert a mák hamar keseredik s ha elfeledkezem róla hetekre, az nem jó. Akkor még el tudom használni, de már érezhetően nem az igazi.
Ha megkóstolod és nem finom, akkor romlott meg, ez nem bonyolult.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor még feltudom használni a mákot.
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek!
2016. dec. 24. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!