Milyen az íze az összekevert ketchup+mustárnak, ketchup+majonéznek és majonéz+mustárnak?
Esetleg mind a háromnak összekeverve?
Aki a fenti négy variáció közül bármelyikeket kóstolta már, írja már le kérem hogy milyen ízük van.
Tessék? Húgom azt mondta a ketchup+majonéz finom, már kóstolta.
Kérdeztem valamit és arra várok választ másoktól.
ketchup meg a majonéz összekeverve nagyon jó én imádom.:) de a többit még nem próbáltam
dee mind a 3 összekeverve is isteni :D
Én nagyon szívesen megválaszolom neked, csak előbb kérek egy szívességet!
Neked biztos jó a szemed, én sajnos színvak vagyok.
Légyszi, magyarázd már el nekem, milyen a piros szín!
Születésemtől színvak vagyok, el se tudom képzelni a színeket, de érdekelne, milyen lehet a piros!
Szóval úgy kéne elmagyaráznod, hogy megértsem!
Ha ezt megteszed, én is leírok neked egy ízt.
Sok sikert!
Kedves válaszolók. Nektek lehet evidens, de itthon most épp nincs majonéz, mustárból és ketchupból pedig kb annyi, hogy azzal egy-két virslit szárazon meglehessen enni.
Szóval nem mindenkinek evidens, hogy éppen van a hűtőjében mindhárom, ráadásul úgy hogy vígan kevergethesse őket kóstolásra érdemes mennyiségben.
A hasznos válaszokat köszönöm!
Azt írtam most épp nincs itthon vagy nincs itthon elég, hogy még össze-vissza kevergessem és kipróbáljam minden ízkombinációt.
Ráadásul mások véleményére is kíváncsi vagyok. Azért tettem fel a kérdést. Pl te ha már keverted ezeket, akkor milyennek találtad őket?
A ketchup és mustár keverékét ketchup és mustár ízűnek.
A ketchup és majonéz keverékét ketchup és majonéz ízűnek.
A mustár és majonéz keverékét mustár és majonéz ízűnek.
A mindhárom keverékét ketchup, mustár és majonéz ízűnek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!