Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A vegánok mit esznek karácsony...

A vegánok mit esznek karácsonykor?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk lesz gabonakolbász, sok süti, torták, szejtán, "pörköl", minden amit csak el tudsz képzelni, csak vegán változatban. Az én párom, családom szereti a főztömet, (ők vegák, de nem vegánok) :D

A hús, tej, sajt stb pótlók drágák (az egyéb vegán kajához képest), a szejtán, gabonakolbász 1300ft/kg. Ez a húsokhoz viszonyítva nudli, de az átlag vegán kaja sokkal olcsóbb. Karácsonykor viszont nem törekszem a spórolásra, megveszem a "drágább" hozzávalókat is. :)

2016. dec. 16. 16:55
 12/12 anonim válasza:
Azt nem tudom mit esznek, ráadásul én se vagyok vegán (csak majdnem). De azt tudom, én mit iszok: Teát, amit fenyőtűből főzök! Ha hiszitek ha nem, de nagyon finom, gyakran iszom. (mézzel ízesítve). Emiatt őszinte hittel ajánlom vegánoknak is meg mindenkinek.
2016. dec. 22. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!