Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen finnyásságaitok vannak...

Milyen finnyásságaitok vannak ételügyileg?

Figyelt kérdés
Én pl. egész életemben leszűrtem a pörköltöket és(mert) nem bírok elfogyasztani semmiféle rágós/porcos húst hányinger nélkül.
2016. nov. 29. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudok megenni semmit aminek köze van az almához, valamiért undorító hányingerkeltő szagát érzek...

+ a hazai gyümölcsöket csak és kizárólag a fáról frissen tudom megenni a fa alatt :)

A bolti barack/szílva stb ízét egyszerűen máshogy érzem és attól is hányingerem van.

2016. nov. 30. 12:05
 12/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
61%

Utálom a rántott húst... jobban mondva, amíg eszem ízlik, de rá fél-1 órára, émelygek, hányingerem lesz, néha hányok is tőle. Ezért azért van, mert koleszos éveimben csak hétvégente jártam haza, az én mamám is a húsleves-rántott hús kombót nyomatta, így az aznapi menü jött fel velem egész hétre mint kaja. Két évig ezen az ételen éltem... és ráuntam, megundorodtam tőle. Egy ideig megenni sem bírtam. Most már meg bírom enni, csak után kegyetlenül rosszul leszek.

Az olívás dolgokat sem szeretem. Az olajjal nincs gondom, van is itthon mindig hidegen sajtolt változat, de maga a bogyó, az nekem olyan, mintha nyers gumit ennék. Úgyhogy én az ilyen tartalmú ételeket nem tudom megenni.

A bő zsírban, olajban sült dolgokat sem igazán szeretem. Teljesen elszoktam a rántott dolgoktól. A bundás cuccokat is sütőben sütöm max 1-2 evőkanálnyi olaj hozzáadásával.

2016. nov. 30. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!