Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen finnyásságaitok vannak...

Milyen finnyásságaitok vannak ételügyileg?

Figyelt kérdés
Én pl. egész életemben leszűrtem a pörköltöket és(mert) nem bírok elfogyasztani semmiféle rágós/porcos húst hányinger nélkül.
2016. nov. 29. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Elég nagy finnyásság, hogy nem eszek idegennél, sőt rokonságnál se. Pl. ha osztálykarácsonyra süt valaki nem eszek belőle, se az ofő által készítettből.
2016. nov. 29. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Azt nem tudom, miért kellene a pörköltbe rágós húst tenni, mi sosem teszünk. Természetesnek tartom, hogy az ember úgy készíti az ételeit, ahogy szereti s ha más főz neki s nem úgy, ahogy neki jó, akkor válogat egy kissé.

Gyerekkoromban nem ettem meg a töltött káposzta töltelékét (amúgy a kedvenc ételemnek tekintettem, a többi rész miatt), illetve nagyon udvariasan 6-ból egyet igen. S kizárólag tejföllel ettem meg, ha az nem volt, akkor inkább nem.

Ma már egyszerű, speckó étrendem miatt szinte senki nem tud nekem főzni :D De kilengésként azért sokmindent megeszem. Nem tartom magam válogatósnak, de nyilván vannak dolgok, amiket nem bírok (a zöldborsófőzelék cukorral és pirospaprika nélkül, lecsó sok paprikával vagy sok lével).

2016. nov. 29. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem eszek kecskét.
2016. nov. 29. 23:14
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
# 1 Azért ez beteg dolog, fordulj orvoshoz
2016. nov. 29. 23:34
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Én általában a magyaros kajákat nem bírom elviselni, de ennek van is oka. Úgy alakult hogy a vidéki nagyszüleim neveltek, akik nagyjából négy-öt féle ételt rotáltak minden héten, torkig lettem velük mire felnőttem. Berögzült nekik a harmincas években hogy vasárnap csakis húslevest és rántott húst lehet enni és csak délben. Gyakorlatilag kiröhögtek amikor javasoltam hogy együnk mást, vasárnap azt nem lehet. De pörköltet, lecsót, gulyáslevest meg paprikás csirkét sem szeretnék többet látni az életemben.
2016. nov. 29. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Én a túlzott zsíros kajákat nem tudom megenni. És azt sem tudom elviselni amikor egy serpenyőbe egy liter olajat öntenek és abban sütnek egy nyomorult szelet húst. Az olaj rendesen habzik mikor sütnek benne... szerintem egészségtelen és felesleges pazarlás. Ígyis úgyis szív fel olajat, de így csak többet fog.
2016. nov. 29. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Hát én csak baromfi és sertés húst eszem! A többit nem tudom megenni, mert rám jön a hánnyinger! Illetve ezen jószágok belsőségét sem eszem meg, sem máj, szív és hasonló cuccokat!
2016. nov. 30. 01:13
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Mazsola: utálom legyen bármiben, a legjobb amikor hazudnak róla (mondván úgysem veszi észre) és vissza kell nyelnem a gyomrom tartalmát.

Darálthús: porc miatt, makaróni, spagetti, fasírt, lasagne kilőve nálam. Finomak lennének, de általában mire elkezdem élvezni az ételt a számba kerül egy porc.

Gyümölcsdarabos joghurt, bonbonmeggy, darabos lekvár, gyümölcsdarabos sütemények jó része: utálom az ázott gyümölcsök állagát.

A nyers hús tapintását is utálom, csak pazarlásnak érzem, hogy minden főzéshez eldobható kesztyűt húzzak.

2016. nov. 30. 01:53
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó ebayen lehet kapni nejlon kesztyűt 100 dbos kiszerelésben 1 dollárért
2016. nov. 30. 07:17
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
A zsíros húsokról mindig leszedem a zsírt (nem érdemes nekem sertésflekkent csinálni), a paprikát, mint zöldséget is utálom, a hagymát se szeretem, úgyhogy számomra mindenbe finomra kell vágni, vagy fokhagymaport használni.
2016. nov. 30. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!