Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Létezik kenyérkonzerv?

Létezik kenyérkonzerv?

Figyelt kérdés

Valami ami kenyérként használható de sokáig elvan mint a konzerv?

Természetesen Mo.-n kaphatóra gondolok.

#kenyérkonzerv
2016. nov. 27. 19:33
 1/7 A kérdező kommentje:
lehetőleg puha fehér kenyér izű
2016. nov. 27. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

:D

Nem. Fagyassz le kenyeret ha mindenképp arra vágysz hogy hetekig eltárolod, bár nem értem miért nem jó a friss.

2016. nov. 27. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
vasárnap meg többnapos ünnepeken jól jönne, amúgy a romlékony cuccok nálam nagyon gyakran megromlanak, ezért a minimum 3 hónap vagy fél év vagy még több nálam alapvető szempont a kajavásárlásnál :P
2016. nov. 27. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
veszek pár dolgot aztán pár nap múlva benézek a hűtőbe és a fele lejárt, ott egye meg a fene az összes romlékony vackot
2016. nov. 27. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az élelmiszer egy ilyen műfaj, megromlik. Azért konzerv kajákon élni nem érdemes lustaságból, a friss zöldség, hús, gyümölcs sokkal jobb mint a konzerv tartósított. Ma már annyi lehetőség van a vásárlásra, érdemes élni vele és frissen kajálni.

A szeletelt kenyerek ha szépen lezárod egy hétig simán elvannak, azért hetente egyszer elmenni kenyérért szerintem túlélhető :)

2016. nov. 28. 10:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Nálam valamiért két nap alatt penészes lesz a kenyér, a fagyasztottnak és felmelegítettnek meg nem túl jó az íze. :/

Még jó h tegnap volt még itthon zacskós leves amibe beleapríthattam a száraz kiflit. :D

2016. nov. 28. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy létezik kenyér konzerv amerikában. Nem friss fehér kenyér, hanem gyümölcskenyér nagyon olajos cukros.
2016. nov. 29. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!