Más is van aki egyáltalán nem sajnálja az álatot amit megeszik?
Igen a legtöbb családtagom így van vele.
Én nem, ezért nem is fogyasztok ilyesmit 15 éve.
Azt nem értem azoknál, akik azzal jönnek, hogy "különben meg se születne", hogy szerintük mi értékelnivaló van egy olyan életben, ahol az állat egész életét (6-8 hónap) egy akkora ketrecben tölti, ahol mozogni sem tud, a saját mocskában, napfényt se látva? Mert akkor szerintem tényleg jobb, ha meg sem születik, ami azt illeti.
Persze nem az én dolgom, csak nem értem. Nem kötekedésből.
A véleményem a második hozzászólóéval egyezik.
Nyilván kismillió embert nem érdekli a dolog, különben nem enné az átlagember folyton két pofára a nagyüzemi húst, ami szerintem totál ízetlen is, de ez ugye ízlés dolga (bár sok ember szerint is az, van, aki abban hisz, hogy a hús a fűszertől lesz ízes. nos, én ettem már jó húst, így tudom, hogy nem így van).
"Azt nem értem azoknál, akik azzal jönnek, hogy "különben meg se születne", hogy szerintük mi értékelnivaló van egy olyan életben"
Ki monta hogy ezeknek az állatoknak az életét értekelni kell vagy lehet?
Én úgy látom hogy vagyunk mi, emberek a tápláléklánc csúcsán, a haszonállatokat eszközként használjuk arra hogy ne halljunk éhen(értve hogy megesszük, megfejjük stb őket, értve úgy hogy x millió ember napi megélhetése ez).
Rengeteg ragadozó van ami eszi a másik állatot. Az oroszlánok se gondolkodnak azon hogy az antilop milyen értékes életet élt, szükségük van rá ezért széttépik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!