Tudtok tippeket adni mit ehetnék, ha nincs lehetőségem főzni?
Edényt lehet kérni. Ha elmosod, van, aki kölcsön adja. Hosszú távon megéri szerezni.
Az idő megint egy érdekes kérdés. Vannak kaják, amik 30 perc alatt kész vannak és 3-4 napra elég táplálékot adnak,ami napi 10 perc alatt van. Tároló edény a kajának nem olyan drága. Abba át lehet pakolni és máris vissza lehet adni az elmosott edényt, amit kölcsön kaptál.
Zabkása mikróban szoktam készíteni. Koliban van mikró? Vagy másnak vizforralója?
Nosalty.hu és mindmegette.hu nagyon jó receptek vannak. Onnan válogass,lehet idő szerint vagy alapanyagok szerint szűrni a keresést.
Vega kajákat is könnyen lehet csinálni, de az jóval drágább, mint a hús, szóval, ha csóró vagyok, nem választanám azt az életvitelt.
A mocskos konyha tényleg visszataszító és megértem, ha emiatt nem főzöl, de a többi csak kifogás.
Salátákat amúgy este jó enni. Vacsira én is azt szeretem. Én öntetnek tökmag és olíva olajokat használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!