Miért gondolják azt, hogy egészségesebb az édesítőszer, mint a cukor?
Figyelt kérdés
Ha nem beteg valaki ,miért használ édesítőszert?
A mértékkel fogyasztott cukor szerintem jobb, mint valami vacak édesítő.
2016. okt. 12. 19:56
11/13 anonim válasza:
A cukor hizlaló hatása a legkisebb rossz. Azok a betegségek azonban, melyeket a cukor fogyasztása okoz, halálosak, maradandó egészségkárosodásokat okoznak. Ezek orvosi tények.
Semmi szüksége a szervezetnek a finomított cukorra, ha elhagyod, akkor sem lesz a világon semmi bajod. Vannak egyéb, természetes édesítők, amit lehet használni, s azok sem betegségekhez nem járulnak hozzá, sem nem károsak. Ez a megoldás.
A mértékletes cukorfogyasztásról pedig annyit, hogy a mértékletes arzénfogyasztás sem öl meg (azonnal). De nincs is rá semmi szükség.
Nem divatból. Az életed minősége és hossza miatt.
12/13 anonim válasza:
11:12, ez azért meredek állítás, hogy "azok az édesítők teljesen biztonságosak", ugyanis alig pár évtizede ismerjük/használjuk őket, a hosszútávú hatásukat senki nem ismeri...MÉG.
13/13 anonim válasza:
Már elég régi kérdés,de gondoltam azért írok. Szóval én ha úgy van és spórolni szeretnék a kalórián akkor használok stevia és eritritol keveréket sütikhez, általában teszke bele pici cukrot is,de ez a 2 édesítőszer természetes és más fajtát nem is használnék. Elég drága, viszont mivel ritkán használók ilyesmit megéri. Én azért is vigyázok, mert a családomban többnyire többen cukorbetegek voltak, egyelőre minden rendben van, de nem is szeretnék az lenni. Cukrot is tartunk itthon, 1 évig is elég 1 kg. Mértékletesség a fontos mindenből. Állítólag a xylitol is jó cukor helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!