Miért kell egy gyümölcslébe cukor, vagy édesítőszer? Miért van ezeknek piaca?
Mert nem vennék meg az emberek, hozzá vannak szokva az édeshez.
De én pl. veszek tényleg 100%-os gyümölcslevet termelőtől.
Egyrészt az emberek tudatlanok, meg nincs pénzük, kapacitásuk mindig a legjobb minőséget megvenni.
Másrészt a nem hőkezelt friss, 100°%-os gyümölcslé nem áll el, megbuggyan, azt nem lehet úgy értékesíteni.
Ha csak hőkezelve van, a lé úgy sem áll el sokáig, de a vitaminok már nem maradnak meg benne.
A cukor az tartósít...
De lébe sok kell belőle a biztos tartósításhoz... Szóval....
100%-os gyümölcslét ha veszel, akkor ne is álmodj róla, hogy az tényleg csak gyümölcslé. Biztos, hogy lesz benne tartósító meg cukor vagy édesítő.
Ha termelőtől veszed, akkor is lesz benne valami, hacsak nem szezonális gyümölcsből ott azonnal, azonnali fogyasztásra készítette....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!