A boltban kapható üveges vagy vödrös céklát miért édesítőszerrel ízesítik?
Figyelt kérdés
Eddig még nem találtam olyat, amiben cukor lett volna.2013. szept. 29. 10:45
1/5 anonim válasza:
Akkor ballagj el két polcsorral arrébb és nézd meg mennyibe kerül a cukor és mennyibe az édesítő és rájössz...
2/5 anonim válasza:
Nekem dolgozik ismerősöm a savanyitó-bizniszben, és ő is azt mondta, amit az első válaszoló. Egyszerűen olcsóbb az édesitőszer, és ugyanahhoz az izhatáshoz sokkal kevesebb tömegű anyag kell, szóval duplán költséghatékony.
3/5 A kérdező kommentje:
Ettől még lehetne cukros változat is, még ha többe is kerül. De ilyet sehol nem láttam.
2013. szept. 29. 14:48
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mit gondolsz mekkora vásárlói igény van az élelmiszerboltokban a vödrös céklára, de szerintem erősen túlbecsülöd :)
Piacokon, idős néniktől még mindig olyan finomat lehet kapni, hogy megszólal, vedd ott, én is azt teszem.
5/5 A kérdező kommentje:
Igaz :)
Csak azért ötlött fel bennem a kérdés, mert minden héten van nálunk heti egyszer őstermelői kispiac és ide vödröset hoznak. De akkor marad a nagypiac.
2013. szept. 29. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!