Van olyan almalé, amiben nincs cukor és nem hizlal?
Figyelt kérdés
Olyan almalére gondolok, amilyen más mint a többi almalé, amiben nincs cukor és nincs édesítőszer. Szerintetek van olyan almalé ?2015. márc. 4. 08:24
1/11 anonim válasza:
Minden gyümölcslében van cukor. Nem értem a kérdést. Hozzáadott cukor csak a 100%-os gyümölcslében nincs, mert tilos, a többiben mindben van.
2/11 anonim válasza:
Mutass már nekem almát cukor nèlkül! Kapásból olyan nem lètezik.
3/11 anonim válasza:
Esetleg veszel 100%-ost, és otthon tovább hígítod vízzel. Akkor már nem lesz olyan édes és tömény.
4/11 anonim válasza:
A 100%-os almalében 46 kcal van 1 dl-ben, ami a kb. 12 g gyümölcscukorból adódik - ez pedig az alma "saját" cukortartalma.
Olyan almalé nincs, amiben nincs cukor, mert akkor víz lenne.
Ha almalét akarsz inni, akkor ezzel a cukormennyiséggel számolni kell. Ha kevesebb kalóriát akarsz bevinni, akkor hígirhatod felesben vízzel (így egy pohár italban fele annyi kcal lesz), de az íze kevésbé lesz édes. Viszont nekem így sokkal jobban tetszik, próbáld ki te is.
5/11 anonim válasza:
A 100% almalében nincs hozzáadott cukor, sem más édesítőszer. El kell olvasni az összetevők listáját.
6/11 anonim válasza:
Nincs, az almában gyümölcscukor van, még ha nincs hozzáadott cukor, akkor is van benne cukor.
7/11 anonim válasza:
Vízzel nem hígítanám, de szódával finom.
8/11 anonim válasza:
Alma ízű üdítőital: abban csak édesítőszer és aroma van, közel 0 kcal-val.
9/11 anonim válasza:
8: Oda van írva, hogy édesítőszer se legyen benne.
10/11 anonim válasza:
Oh,Pardon, akkor tényleg nincs. 8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!