Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kagyló, polip, halkonzerv...

Kagyló, polip, halkonzerv megromlik a 28 fokos spájzban? Vagy fogyasztható biztonságosan?

Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Konzervben nem romlik meg semmi. A világon semmilyen olyan organizmus nincs egy konzerben, ami lényegesen gyorsabban szaporodna 28 fokon, mint 23 fokon.
2016. szept. 14. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Nézz utána mit jelent az, hogy valami konzerv.
2016. szept. 14. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak nem értem miért írják akkor rá a kagylóra hogy 25 fok alatt tartandó. A polipon semmi ilyen nem volt, májkrémen láttam 28-at a múltkor.
2016. szept. 15. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:

A gyárilag rendesen lezárt konzerv biztonsággal tarolható 28 fokos spájzban is. (szerencsére az enyémben nincs ennyi )A dobozon lévő adatok tájékoztató jellegűek. Ha felbontod, nyilván a maradékot hűtőben kell tárolni.

50 fokos tűző napra senki sem vállal garanciát, még a konzervgyártók sem.

2016. szept. 15. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!