Az olajos sprotni halkonzerv finom?
Figyelt kérdés
Nagyon finnyás vagyok sajnos, és nem merem megkóstolni. Nővérem is, bátyám is és édesanyám is szereti, de valahogy nincs hozzá gusztusom.2016. jan. 23. 13:59
1/5 anonim válasza:
Elsőre nem javaslom ha nem szereted a jellegzetes hal ízeket... Szerintem próbáld ki a szardíniát az olyan közepes. Vagy ha megengedheted magadnak a akkor a tonhalat (általában mindenkinek ízlik). Ezek után kipróbálhatod s sportni-t, és lesz viszonyítási alapod. Amúgy a szardínia és a sportni is nagyon egészségesek, ezt tarts fejben mikor megkóstolod, és ne legyenek előítéleteid. A konzerves halak amúgy is teljesen mások mint a "normál,, halak.
2/5 anonim válasza:
Ízlés dolga. Nekem egyik halkonzerv sem ízlett még. Igaz, nem szeretem a soványt húst (amilyen a legtöbb hal is) és a normál, halízű halat. A lazac bejön, de azt sem konzerv formában eszem.
Tényleg nem tudhatjuk, neked pont bejön-e, de iszonyúan snassz, ha engem kérdezel. Inkább eszem valami zöldséget, az finomabb.
3/5 anonim válasza:
(Jó, ha fehérje vagy étel kell, akkor pedig házi tojást. Nyilván a zöldség sem válasz mindenre :))
4/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem pici citromlével meglocsolva. :)
5/5 anonim válasza:
Fúj. Én egyszer találtam benne ikrákat meg gerincet,azóta nem eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!