Mennyi halat ehetek diéta alatt?
Figyelt kérdés
Megettem 800 grammos kiszerelésű tőkehalfiléből 2 db halat (3 volt a csomagban), tehát olyan 500-530 grammot. Megnéztem mennyi kalóriát tartalmaz, mennyi fehérjét vittem be. Olyan 400 kcal körül, és 87 gramm a fehérje, 4 gramm a zsír, 0 a szénhidrát. Ellenben egyátalán nem laktam jól vele. Ez normális?2016. szept. 4. 09:37
2/6 anonim válasza:
Halat bőven ehetsz. Viszont egyèl mellè lassú CH-t, illetve zöldségeket.
3/6 anonim válasza:
Ha nemcsak halat eszel,hanem salátàt,párolt vagy grillezett zöldségeket is ,nem maradsz éhes.
4/6 anonim válasza:
Amennyit akarsz, de azt azért érdemes lenne felfogni, hogy majdnem 90 gramm fehérje napi igénye egy 180 magas, 90 kilós, heti 3x sportoló férfinak van. Amennyiben ez rád nem illik, esélyes, hogy jóval kevesebb fehérjére van szükséged (pl. egy átlagos 170 magas, 60 kilós, nem sportoló nőnek napi 40-60 gram), ezért talán nem ajánlatos naponta megenni az adag dupláját.
Mivel a túlzott fehérjebevitel a rák elsődleges táptalaja, ezért érdemes lenne meggondolni...
5/6 anonim válasza:
Az utolsónak pedig igaza van, 90g napi fehérjeigénye kevés embernek van így diétába sem igen illik! Kb. A fele reális.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy versenysportolok. Heti 4 edzésem van és 2 meccsem
2016. szept. 4. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!