Paleolit dietaban ehetek puffasztott rizset/buzat ill. abonett "kenyeret"? 16/L
A paleolit diéta Magyarországon most nagy divat, Nyugaton - ahol kitalálták - már teljesen lecsengett, mert rengetegen igen komoly károsodásokat szereztek, föként a gyerekek, illetve fejlödésben lévö fiatalok, amiket késöbb sem lehet többé rendbehozni, így állandó orvosi kezelésre szorulnak.
Ez a módszer mellett rengeteg hiánybetegség alakult ki az így táplálkozók között, igez viszont, hogy pár év kellett, mire észrevehetök lettek a problémák, ami viszont sokkal problémásabb, hogy ezek nem visszafordítható károsodásoakt okoztak.
Éppen ezért tértek át a "módszer" terjesztöi a keleti területekre az ötlet terjesztésével, mert ott még nincsenek meg a negatív tapasztalaok az emberek körében.
Tehát ha nem akarod magad tönkretenni és életed végéig betegeskedni, akkor ne kezdj bele ebbe.
Ha e mellett a betegség mellett elkezded a paleolit diétát, akkor nagy valószinüséggel belehalsz!!!!
De utána garantáltan nem leszel beteg!!!!
A helyedben nem kockáztatnék, ha utána nézel annak, hogy mi a paleolitban javasolt ételek listája, akkor rájössz, hogy egy nagyrészt egyezik azzal, ami a te betegségednél tilos. Ez után csak logikusan kell gondolkodni és nem belekezdeni ebbe a divatdiétába!!!!
"mindent tudok a betegsegemrol"
Ez szép és jó, de a paleórol is láthatólag nem sokat tudsz.
Ugyanis a neked szükséges diéta meg a paleó teljesen ellentétes, és ha belekezdesz, rövidesen az intenzív osztályon kötsz ki, vagy rosszabb esetben belehalsz. De közben masszív szenvedés vár rád, sokkal rosszabb, mint ami már most van.
Sajnßalom, hogy ilyen beteg vagy, de ne tegyél olyat, ami csak ront az állapotodon!
Már miért halna bele??? Én, pl tejet soha nem ittam, /akkor még nem paleoztam/ ösztönösen sok zöldséget ettem, és kenyeret alig. Élek, és virulok..Aki nem akar, ne csinálja...16 évesen is lehet..Az unokabátyám, már elhagyhatta az inzulint. Olvass utána..A lányom bőre szebb, és érdekes módon orvosok is vannak a vásárlók közt..
Nem divat kérdése. Vajon a vegák, miért vegák. Na, az divat..Ez az én válaszom..Nem kell követni.a paleót! 1 kicsit olvasni..Figyelmesen. Miért mérgező a krumpli?? pl.stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!