Paleolit dietaban ehetek puffasztott rizset/buzat ill. abonett "kenyeret"? 16/L
"Már miért halna bele??? Én, pl tejet soha nem ittam, /akkor még nem paleoztam/ ösztönösen sok zöldséget ettem, és kenyeret alig. Élek, és virulok..Aki nem akar, ne csinálja...16 évesen is lehet..Az unokabátyám, már elhagyhatta az inzulint. Olvass utána..A lányom bőre szebb, és érdekes módon orvosok is vannak a vásárlók közt..
Nem divat kérdése. Vajon a vegák, miért vegák. Na, az divat..Ez az én válaszom..Nem kell követni.a paleót! 1 kicsit olvasni..Figyelmesen. Miért mérgező a krumpli?? pl.stb.."
Látom, nem olvastad el, amit a kérdezö késöbb írt!!!
A betegsége miatt nem ehet rostosat, sok fehérjét meg zsíros ételeket, mert attól szétmehetnek a belei.
Márpedig a paleoban zsíros, rostos, fehérjedús ételek az alap.
Ettöl kezdve a válaszod értelmetlen és életveszélyes a kérdezö számára.
Hogyan lehet akkora baromságot állítani, hogy a paleo étrenden lesz valakinek hiánybetegsége? Pontosan az átlag nyugati étrenden élőknek van mindenféle hiánybetegsége, plusz ideálistól eltérő testkompozíciójuk, testfelépítésük. Az átlag magyar étrend pedig még az átlag amerikai étrendnél is sokkal rosszabb, ugyanis a szegénység miatt. Nem jutunk elég fehérjéhez, rossz zsírokat eszünk jó zsírok helyett, kevés zöldséget fogyasztunk, a hiányzó tápanyagok miatti állandó éhségünket pedig olcsó kenyérrel, zsömlével, tésztákkal, esetleg rizzsel próbáljuk elnyomni, azaz szénhidrát-hegyekkel. Nem a jó(!)-zsírral van gond, hanem a túl sok szénhidráttal, az üres kalóriákkal, melyeknek nulla tápértéke van a kalórián kívül, és az inzulinszintet folyamatosan ingadozásra készteti. Stb. stb.
Az egyszerűség kedvéért nem is folytatom most ebben a hozzászólásomban a hatásokat. Elég annyit tudni, hogy Az átlag nyugati étrend egy kalap sz_r, meg lehet nézni az átlag magyar 50 éves embereket, de akár a 40-eseket is. Nekik van hiánybetegségük, nem egy megfelelően étkező paleósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!