Savanyú káposzta párolva vagy nyersen?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,h nyersen nem jo,inkább párolva,de miért?
Párolva is hashajtó hatású?
Párolás során nem fő ki belőle a vitamin?
Kalóriatartalma ugyanannyi marad?(semmi zsiradékot, semmit nem teszek hozzá csak vizet)
2016. szept. 3. 19:05
1/2 anonim válasza:
Vizet te ugyan nem fogod megpárolni, max megfőzni.
Attól meg szerinted hogyan változna a kalóriatartalma?
Csak a C vitamin tartalmát nyírod ki teljesen.
2/2 anonim válasza:
Miért ne lehetne nyersen enni?
Nagyon előnyös élettani hatásai vannak,többek közt segít a bélflóra egészségesen tartásában,a benne lévő tejsav baktériumoknak,és magas élelmirost tartalmának köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!