Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Segítségre van szükségem....

Borsikaaa kérdése:

Segítségre van szükségem. Hogy boldogulhat az ember heti 1000-3000ft-ból?

Figyelt kérdés
Kollégiumban lakom. Mivel pénz és idő szűkében vagyok, ezért kérem a segítségeteket. Ha tudtok könnyen elkészíthető, olcsó ételeket, kérlek íjátok meg nekem.

2016. aug. 26. 19:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
amikor meg én voltam kollégista a prézlis ill. grizes tészta volt a nyero :D amikor meg édesség hiányom volt, akkor jott a tészta kakaoporral..komolyan, imádtam. egyébként krumplifozelék, krumpli leves, tarhonya az is krumplival, esetleg virslivel porkoltes alapon..sajtos tészta, zoldseges fasirt, almaszosz, rántott párizsi, virsli, leveles tészta virslivel..olcso hus pedig, csirkeszárny, comb..májat is vehetsz abbol is egy csomo dolgot ossze lehet hozni. heti 3000bol simán lehet boldogulni sztem.
2016. aug. 26. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is kolis vagyok, tudom milyen :/

Ha levesre vágyom, akkor paradicsomlevest szoktam csinálni (sűrítményből, 2-3 napra elég szokott lenni), meggylevest (befőttből) vagy tojáslevest.

Ezek mellé gombapörköltet, gombapaprikást, paprikás krumplit, zabkását, bundás kenyeret, lecsót, sajtos tésztát, krumplis tésztát készítek, mikor pénz szűkében vagyok.

2016. aug. 28. 06:01
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Én mondjuk nem vagyok nagy főtt kajás, 4-5 napra 3 ezerből én úgy vásárolnék kb, hogy:

1 liter tej, pár szem banán meg alma, pár db zsemle, olcsó felvágott, krumpli, rizs, virsli, zabkása, meg akkor a tojás adott. Ezekből összehoznék valamit.

2016. aug. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!