SADBUTTRUE kérdése:
Molekuláris bionikus mérnök (PPKE) szakról vélemények? Biológia-Matematikával boldogulhat ott az ember? Többi lent.
Figyelt kérdés
Eszméletlenül tetszik ez a szak, de félek is tőle. Lassan elérkezik az egyetem választás ideje, és nagyon szeretnék arra menni, csak kémiát és fizikát már lassan egy éve nem tanulok (iskolában faktválasztás miatt; én a bioszt vettem fel, az érdekelt jobban). Szerintetek megéri így elmenni oda, vagy körülbelül az elején ki fogok hullani?2015. jan. 24. 11:05
1/3 anonim válasza:
Én matek közép, biosz emelttel mentem.
Már a sokadik ilyen kérdésre válaszolok, de akkor elmondom megint, hogy olyannyira mindegy, hogy azt a pár kis faktos órát mivel töltöd, úgyse az dönti el, egyetemen mi lesz.
2/3 anonim válasza:
Jah amúgy én fogok csinálni egy kérdés link gyűjteményt, és akkor elég azt linkelni :D Lusta programozók, nem írnak redundáns adatokat :P
3/3 anonim válasza:
Ha érdekel a PPKE-ITK közelebbről, gyere el a nyílt napra január 30-án, ott első kézből lehet infókat szerezni a hallgatóktól, és lesz laborlátogatás is.
Szerintem aki akar tanulni nálunk, az tud, és nagyon sok segítséget biztosítunk a gólyáknak. Vannak előkészítők és felzárkóztató kurzusok is. Mondjuk ha biztosra akarsz menni, nyáron előveheted a könyveket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!