Finom a Kaiser téliszalámi?
A Penny-ben kapható, Karát márkájú csemege szalámi szerintem elmegy télinek is, és én nagyon szeretem. (olcsó is, és szintén a Pick gyártja)
Itt olvastam róla:
Ebből is van 400 grammos rúd. Talán nagyobb is, de abban nem vagyok biztos.
Nekem a Kaiser nem jött be.
Gondoltam megoldható ez enélkül is gyorsabban, ezért feltettem itt a kérdést, remélvén, hogy néhánya megértik a helyzetet és bepötyögnek egy 5-10 szavas választ. Sajnos ez nem mindenkinek elég, inkább kétszer annyit ír, de abban kioktatja a kérdezőt. Arra viszont nincs szükségem.
Másodiknak: köszi, azt már ismerem! Pont múltkor tankoltam fel belőle, mert akciós volt! :)
Hogy gondolod ezt megoldani másképp? Van, akinek ízlik egy szalámi, másnak meg nem. Bármit írhat ide bárki, és elfogadod? Keress egy olyan boltot, ahol van a csemegepultban, és kérj egy szeletet megkóstolni. Adnak mindenhol. Utána pontosan fogod tudni, hogy elég finom-e ahhoz, hogy megvedd a rudat. Komolyan nem értem az ilyen hülye kérdéseket, hogy finom-e, meg milyen ízű, meg hasonlók...
Mi az értelmük? Leírni egy ízt szavakkal nem lehet, a finom, az meg totálisan szubjektív kategória. Egy ilyen kérdésnek akkor van értelme legfeljebb, ha az ide válaszolóknak vennéd a szalámit, nem saját magadnak :)
Vakteszteket nézz, hátha ott van valami, de a tuti tényleg az, ha a saját száddal kóstolod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!