Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finom a Kaiser téliszalámi?

Finom a Kaiser téliszalámi?

Figyelt kérdés
Rúddal vennék.
2016. júl. 27. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz de a Hertz meg a Pick az igazi téliszalámi
2016. júl. 27. 20:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de jelentősen kedvezőbb az ára a Kaisernek.
2016. júl. 27. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:

A Penny-ben kapható, Karát márkájú csemege szalámi szerintem elmegy télinek is, és én nagyon szeretem. (olcsó is, és szintén a Pick gyártja)

Itt olvastam róla:

[link]

Ebből is van 400 grammos rúd. Talán nagyobb is, de abban nem vagyok biztos.

Nekem a Kaiser nem jött be.

2016. júl. 28. 08:46
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Oda kell fáradni boltban a hentespulthoz, majd felvázolni a problémádat, hogy vennél belőle egy rudat, de nem tudod, finom-e, és kérni egy szeletet kóstolóba. Utána eldöntöd, hogy megveszed-e a rudat.
2016. júl. 28. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam megoldható ez enélkül is gyorsabban, ezért feltettem itt a kérdést, remélvén, hogy néhánya megértik a helyzetet és bepötyögnek egy 5-10 szavas választ. Sajnos ez nem mindenkinek elég, inkább kétszer annyit ír, de abban kioktatja a kérdezőt. Arra viszont nincs szükségem.

Másodiknak: köszi, azt már ismerem! Pont múltkor tankoltam fel belőle, mert akciós volt! :)

2016. júl. 28. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és sokszor nincs is szeletelve ebből a fajtából a csemegepultban.. Kevesebbszer nincs belőle, mint van.
2016. júl. 28. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Hogy gondolod ezt megoldani másképp? Van, akinek ízlik egy szalámi, másnak meg nem. Bármit írhat ide bárki, és elfogadod? Keress egy olyan boltot, ahol van a csemegepultban, és kérj egy szeletet megkóstolni. Adnak mindenhol. Utána pontosan fogod tudni, hogy elég finom-e ahhoz, hogy megvedd a rudat. Komolyan nem értem az ilyen hülye kérdéseket, hogy finom-e, meg milyen ízű, meg hasonlók...

Mi az értelmük? Leírni egy ízt szavakkal nem lehet, a finom, az meg totálisan szubjektív kategória. Egy ilyen kérdésnek akkor van értelme legfeljebb, ha az ide válaszolóknak vennéd a szalámit, nem saját magadnak :)

2016. júl. 28. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Rengetegszer olvasni, hogy ez meg az ehetetlen, és ezekkel rendszerint egyet is értek, nem szeretem az ócska élelmiszert. Nyilván mindenkinek a Pick és a Hertz az etalon téliszalámi ügyben, szóval ezekhez kiválóan hasonlítható az ízvilág :)
2016. júl. 28. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Vakteszteket nézz, hátha ott van valami, de a tuti tényleg az, ha a saját száddal kóstolod meg.

[link]

2016. júl. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!