Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az Aldis vagy Lidl-s téliszalá...

Az Aldis vagy Lidl-s téliszalámi finomabb?

Figyelt kérdés
Régebben vettünk egy rúddal, és még talán jobban is ízlett, mint a Pick, de az biztos, hogy majdnem olyan finom volt, viszont a márkájára nem emlékszem. Valakinek van tapasztalata melyik finomabb?
2016. márc. 6. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Mi leginkább a Pennyset szeretjük. Egy tíz dekás szeletelt 350-380 körül van, de gyakorta akcióban 100 forint kedvezménnyel vehető.

Lustaság és kényelem miatt a rudas kiszereléseket nem ismerem.

2016. márc. 6. 01:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, a Pennys tényleg nagyon finom, én is szeretem.
2016. márc. 6. 11:00
 3/7 anonim válasza:
100%
Nálunk a Lidl-ös a kedvenc, amúgy is oda járok vásárolni. Hústartalma, minősége, íze szuper, és 360 körül van az ára a szeleteltnek általánban, de akcióban olcsóbb. Van rúdban is. És van olyan is, ahol a csemege és a paprikás szeletek vegyesen vannak - ez a főkedvenc :-)
2016. márc. 8. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
És ez rendes téliszalámi vagy csak szalámi?
2016. márc. 8. 14:21
 5/7 BiTOPro97 ***** válasza:
70%

Aldiban még párszor jártam semmi számra ehetőt nem találtam. Leginkább Interspar parti vagyok, de ami márkás megveszem, ha olcsóbb máshol is.

Szalámiból meg a Kométa csemege vagy téli ami nekem az igazi. ;) - Azért a smile, mert ez van a télire rá írva. A Pick/Herz túl sós nekem.

2016. márc. 15. 23:30
 6/7 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
Még gimis koromban még Penny-nak volt Pick gyártásban saját márkás nemes penészes hosszan és hagyományosan érlelt és gyors érlelésű is. Dettó sz volt mint ami Pick márkanéven is ment.
2016. márc. 16. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Én az Aldisat szeretem nagyon. Akciósan 999.-/400g.
2016. aug. 21. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!