A méhpempő egészséges? Lehet boltban kapni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 14:23
1/6 fujtato banan válasza:
Nagyon egészséges!Gyógyszertárban!
2/6 anonim válasza:
Én méztermelőtől vettem, akitől évek óta hordjuk a mézet, és olcsóbban is adta, mint a gyógyszertár. Ez szerintem biztosabb.
3/6 anonim válasza:
sziasztok nagyon egeszseges ajanlom mindenkinek kulonsen aki kisbabat szeretne nalunk honapokig nem tortent semmi es egy havi mehpempo szedeses utan azonnal teherbe estem:) minden reggel kis kanallal ehgyomorra vegyetek be es bio naturboltban vegyetek csak 100 szazalekos mehpempot 10 ezer ft 1 havi adag! remelem segitettem!!!
4/6 anonim válasza:
Igen egészséges. Különböző gyógyszerekben is használják. Nem kanállal kell fogyasztani, naponta elég annyi mennyiség ami egy fogpiszkálón megmarad. Nyelv alá kell tenni, hogy felszivódjon, nem enni. Ha gyomron keresztül fogyasztod több kell, mert más a felszívodás és úgy nagy a pazarlás. Nagyon sokat dolgoznak vele a méhek és a méhész is. A nőnemü egyedeket ha ezzel etetik akkor lesz anyaméh, ha nem ezzel etetik dolgozó lesz.
5/6 anonim válasza:
Még hozzá teszem, hogy testi fejlődésben visszamaradt gyermekeknél is hatásos.
6/6 anonim válasza:
Nekem azért nem segített mert mioma okozta a nőproblémát, amiket nem találtak meg egy UH-n sem, csak az utolsón, persze hiába ettem a pempőt:(
Azért nem a világ csodaszere, de ha kicsi a probléma akkor segít. Ha tényleg baj van, és ha a pempő sem segít, orvost SOS-ben. Jó orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!