Milyen kenyer all el 2 hetig?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy keves kenyeret eszek, illetve ritkan ezerg kellene olyan kenyer ami elall legalabb masfel - ket hetig.2016. júl. 6. 09:38
1/8 anonim válasza:
Szóval 2 hétig eszel egy kenyeret. Akkor egyszerű.
Veszed a legkisebb kiszerelést, és ajánlatosak azok a teflon kenyerek. Amiket látni lehet a szupermarketekben.
2/8 anonim válasza:
Szerintem még a tartós kenyér sem bírja ennyi ideig ki.. Max ha lefagyasztód szeletenként és elő veszed amikor kell. De szerintem jobban jársz ha kiflit ,vagy zsemlét veszel amikor kenyeret szeretnél enni..
3/8 anonim válasza:
Nálunk is nagyon kevés kenyér fogy.
Felszeletelve fagyasztani szoktam. Kiolvadva olyan, mint fagyasztva, bár én általában még fagyosan beteszem a pirítóba.
4/8 anonim válasza:
vegyél szeleteltet és rakd be a fagyóba. mindig annyit vegyél elő amennyit meg akarsz majd enni.
5/8 anonim válasza:
Én is normál kenyeret veszek. Általában párosával szoktam bezacskózni, és be a fagyóba. Reggel kiveszem, a konyhában felállítom, mint a kártyákat, kb. egy óra alatt megpuhul, és pont olyan lesz, mint frissen.
7/8 anonim válasza:
Még a régi, jó, otthon sütött kenyeret is egy hétig ették, amennyire tudom.
Vagy fagyasztod, ahogy már írták, sokan ezt teszik, vagy pedig kétszersültet vagy effélét eszel, persze az nem használható minden szituban kenyérként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!