Ez milyen mogyoró pontosan? Ezt a fajtát teszik a csokikba ill. a Nutellába?
Figyelt kérdés
A mogyoró héjával együtt:
A mogyoró a héja nélkül:
Ha nem ezt a fajtát teszik a nutellába, akkor melyiket?
2016. jún. 27. 11:48
1/4 anonim válasza:
Törökmogyoró. Igen, ebből készül a Nutella
2/4 anonim válasza:
Igen, törökmogyoró, vagy bokormogyoró. A másik az amerikai mogyoró, amit sózva lehet kapni, meg az amerikai típusú mogyoróvajat készítik belőle.
3/4 anonim válasza:
Jól mondják előttem, többek közt ez van a Nutellában és a mogyorós csokiban is. Csináltam már, pepecs munka meghámozni, de nagyon nagyon finom a házi nutella :)
4/4 anonim válasza:
Igen ez a török és fán vagy bokron terem (nálam is kert végében ) Tényleg nagyon nehéz feltörni, de érdemes , mert nagyon finom.
A csokikban az a nagy szem, az mindig törökmogyoró.
Az amerikai mogyoró az földimogyoró, vagyis a földben va a termés, akár a krumpli.
Ez a közönséges mogyoró, amit láthatsz mikulás táján hegyekben héjastól, és héj nélküli sózott vagy sótlan változatát is ismerheted, zacskózva.
A nutellában törökmogyoró van, és szerintem az íze is teljesen más, mint a földimogyoróé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!