Hol lehet kapni normális hamburger zsömlét, illetve húst?
bucit nem tudom hol vehetsz, de az tuti, hogy a husit otthon is elkeszitheted.
500 g daralt hus
1 tojas
so bors komeny szerencsendio por fokhagymapor
1 fej hagyma
hagymad lepiritod kis olajon, hozzakevered a tobbi alapanyaghoz, pici zsemlemorzsat szorsz bele, es kis pogacsakat gyursz belole, amiket kisutsz par kanal olivaolajon.
Kömény meg szerecsendió a hamburgerbe??? Zsemlemorzsa, tojás, hagyma?? Hát ezen kiakadtam. Ezt ne merd hamburgernek nevezni, ez inkább fasírtos szendvics.
Kedves kérdező, a hamburger hús lényege a marhahús, só és bors... ennyi. Ezt még ha lusta vagy akkor is meg tudod csinálni. Megveszed, ledarálod/daráltatod kétszer, só, bors, megformázod, kisütöd. Én úgy szoktam formázni, hogy porciókra osztom az egész adag húst és berakom őket két-két celofán közé, majd kilapítom. Aztán öt perc a hűtőben és szépen egyben le tudod választani a fóliáról.
A bucit én a Tescoban szoktam venni, szezámos a teteje. Szerintem aránylag jó a többihez képest. Otthoni sütéssel már én sem próbálkozom, egyszer nem kelt meg rendesen, szóval kiábrándultam.
A Lidl-ben nagyon jó minőségű zsömle és hús is van.
Az ár teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!