Lehet még venni normális Hamburger-húst ebben a ratyi országban?
akkor miért nem csinálod meg magadnak otthon?
ha ennyire elégedetlen vagy ezekkel az előkészített vackokkal, akkor csináld meg magad, ilyen egyszerű
1. Csináld meg magadnak.
2. Tévedés hogy minden jobb volt régen. Az idő mindent megszépít sajnos. Ami olcsó, az mindig is sz*r volt.
Hogy hol lehet kapni azt nem tudom, mert fölöslegesnek találom a keresgetést, ha jót akarok csinálok magamnak.
Mivel azt viszont tudom, hogy a jobb minőségűek is tele vannak b-va adalékanyaggal, állományjavítókkal, egyéb műanyag szarokkal.
És ebben egyébként élen jár a pápai húspogácsa, a legótvarabb, legmoslékabb hulladék szart csinálja.
Nem véletlenül messze a legolcsóbb.
Nagykeráron fele annyiba kerül, mint a teszkó gazdaságos parizer. Szerinted miből lehet?
Keress recepteket a neten, vagy egy csomó, aztán ha mindenképpen fagyasztottat akarsz használni, hogy gyorsan kész legyen, áldozz rá egy napot, és gyártsál magadnak.
Bekevered megfelelőre, tálcára raksz 2 réteg folpackot, arra ráteszed a megformázott korongokat, még 2 réteg folpack, újabb réteg hús, és így tovább, amíg el nem fogy.
Aztán ha lefagyott, a fóliát letépve szét tudod szedni, és be tudod zacskózni.
...amúgy ami a régi "nagy" neveket illeti, én pl úgy dobok el mindent, mint ha szarba nyúltam volna, ha ilyet olvasok egy kezembe akadt terméken, hogy Gyulai, Kaiser, Pápai.
És elhiheted, nem véletlenül! Pontosan tudom, miről beszélek.
Mi a szar az a hamburgerhús?
Darált marha, só, bors.
Ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor edd is csak a szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!