Feltűnt valakinek, hogy nem olyan édes a cukor mint ezelőtt például 10 éve?
Az persze eszedbe sem jutott, hogy esetleg a te érzékeid tompultak.
Amúgy még mindig ugyanaz: C12H22O11
Az ember ízlelése a kora előrehaladtával egyre jobban tompul. 5 évesen a sör szagától is hányingered van, annyira keserű. 17 évesen már nem is olyan rossz, egész iható. 30 évesen már mennyei manna. 60 évesen már az ízét se érzed, ha nem vagy szerencsés, csak ha valami nagyon markánsat veszel.
20 évesen a bor íze baromira erős és zavaró. 50 évesen olyan mint a legfinomabb ital.
Nyugodj bele, a hallásod meg a látásod is csak romlani fog.
Örülök, hogy nem vagyok olyan, mint a hatodik :D
Nekem finomodnak az érzékeim, egyre több dolgot érzek egyre édesebbnek... Mondjuk ennek megvannak az okai. De sok ételt egyre finomabbnak is. Áldás ez egy hedonistának.
A cukrot nem tudom, sok éve nem élek ilyesmivel. A só viszont változó, ahogy az ember érzékelése is. Hol a párom sózza meg jól a kész ételt, mert sótlan s én tartom jónak, hol fordítva...
Lehet, kérdező, hogy az életed nem oly édes s ez kihat. Vagy változott az érzékelésed, fordítva, mint az enyém.
Első-húúúúú de vicces vagy. viccelni akarsz? vegyél példát a 3.-tól. ő vicces. a többieknek köszönöm a válaszokat.
az érzékeim tompulását nem vettem észre, de figyelni fogom magamat. a sót egy éve elkezdtem kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!