Mennyi ideig bírnád ki cukor, vagy bármiféle édesség nélkül?
Ha muszáj,akkor ameddig élek.
Ha nem muszáj,akkor fél nap,minden nap megkivánok valami édeset (szerencsére nem hizok el)
Terhes vagyok, ezért nem sokáig. Max. 1-2 hét
17 hkm
17hetes kismama:
és ha olyan diétára lennél fogva,amiben semennyi cukor,édesség nem megengedett? Mert ha mégis eszed,akkor a babát veszélyezteted? Ugye,hogy kibirnád 1-2 hétnél tovább is?
Húúú, nagyon-nagyon nehezen pár napig. :D
Amikor nagyon fogyókúráztam, akkor nem ettem pl. csokit hetekig, és majd' megőrültem, pedig néha így is ettem pl. reggelire valami péksüteményt, ami akár csokis volt, akár fahéjas, vagy ilyesmi. Tehát "édesség".
De mostanában szinte minden nap eszem egy kis csokit, vagy sütit... Egyszerűen, én enélkül nem bírom. :$
A mértéket tartom, elhízni nem akarok. Ha kicsit feljön rám, vissza tudom fogni magamat, de teljesen lemondani róla nem tudok.
28/N
4-es válaszolónak
Nem vagyok diétára fogva, soha nem is voltam. Nem eszem annyi cukrot, hogy ez megtörténjen.
Nem eszem édességeket. Szóval gondolom életem végéig. De hónapok most is eltelnek egy-egy csoki között. Cukrot pedig nem használok.
De persze a kérdés elég összetett, mert ott van a gyümölcs aminek van cukortartalma, és ott van rengeteg étel ami tartalmaz cukrot, amiket nyilván fogyasztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!