Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi ideig bírnád ki cukor,...

Mennyi ideig bírnád ki cukor, vagy bármiféle édesség nélkül?

Figyelt kérdés

2014. jan. 14. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha muszáj,akkor ameddig élek.

Ha nem muszáj,akkor fél nap,minden nap megkivánok valami édeset (szerencsére nem hizok el)

2014. jan. 14. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
semmedig . Valami édesség mindig kell ,hogy kéznél legyen 1falat csak édes legyen.
2014. jan. 14. 15:13
 3/13 anonim válasza:

Terhes vagyok, ezért nem sokáig. Max. 1-2 hét

17 hkm

2014. jan. 14. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
11%

17hetes kismama:

és ha olyan diétára lennél fogva,amiben semennyi cukor,édesség nem megengedett? Mert ha mégis eszed,akkor a babát veszélyezteted? Ugye,hogy kibirnád 1-2 hétnél tovább is?

2014. jan. 14. 15:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Húúú, nagyon-nagyon nehezen pár napig. :D

Amikor nagyon fogyókúráztam, akkor nem ettem pl. csokit hetekig, és majd' megőrültem, pedig néha így is ettem pl. reggelire valami péksüteményt, ami akár csokis volt, akár fahéjas, vagy ilyesmi. Tehát "édesség".

De mostanában szinte minden nap eszem egy kis csokit, vagy sütit... Egyszerűen, én enélkül nem bírom. :$

A mértéket tartom, elhízni nem akarok. Ha kicsit feljön rám, vissza tudom fogni magamat, de teljesen lemondani róla nem tudok.

28/N

2014. jan. 14. 15:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha kell,életem végéig(,de akkor már nem sok lenne hátra).Egyébként 4óránként szoktam enni valami édeset.
2014. jan. 14. 15:24
 7/13 anonim válasza:

4-es válaszolónak

Nem vagyok diétára fogva, soha nem is voltam. Nem eszem annyi cukrot, hogy ez megtörténjen.

2014. jan. 14. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem eszem édességeket. Szóval gondolom életem végéig. De hónapok most is eltelnek egy-egy csoki között. Cukrot pedig nem használok.

De persze a kérdés elég összetett, mert ott van a gyümölcs aminek van cukortartalma, és ott van rengeteg étel ami tartalmaz cukrot, amiket nyilván fogyasztunk.

2014. jan. 14. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Néha megkívánom a palacsintát, nyáron alkalmanként jólesik 1-1 gombóc fagyi, meg édesítővel iszom a kávémat, de kb. ennyi. Szóval életem végéig kibírnám ha muszáj. Egyáltalán nem vagyok édesszájú.
2014. jan. 14. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha muszáj lenne biztos sokáig, főleg cukor nélkül. Édességből van millió, ami cukorbetegként is fogyasztható, így azért nem kellene nélkülözni életem végéig. Én szeretem az édességet és nem is akarom megvonni magamtól. Jól esik néha a konyhában megenni 1-2 kanál nutellát, hétvégén süteményt sütni, reggel kakaót inni vagy gabonapelyhet enni, stb. Szerencsére nem is látszik rajtam, még most, karácsony után sem, pedig szerintem napi fél kiló sütit ettem másfél héten keresztül, plusz a többi kaja.
2014. jan. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!