Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek sokat ettem ma?

Szerintetek sokat ettem ma?

Figyelt kérdés
Reggeli: egy rántott husos szendvics egy milka wafelini,később megettem 1tábla oreos milkát meg még ettem egy kicsi 33grammos jégkrémet,kürtüskalácsot,1 lime-os calippo-t cseresznyét és epret Ebéd:brassoi utána megettem egy duplacsokis 200grammos pudingot..szerintetek ez sok?
2016. jún. 3. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak, hogy sokat, de semmi hasznosat. Kb. a fele édesség... Én 20 évesen se tudok egyszerre megenni egy egész tábla Milkát, oh Jesus... Hát még után jégkrémek meg kürtöskalács.

Szerintem picit egyél tudatosabban és egészségesebben, mert lehet, hogy most még nem vagy duci, de egy idő után meg fog látszani ez a mértéktelen össze-vissza zabálás.

2016. jún. 4. 03:37
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Sok,én ennyi édeségtol már fájna gyomrom.
2016. jún. 4. 06:18
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Te jó ég! Hízókúrán vagy? Mert akkor pont jó.

Én jelenleg keményen diétázom, így már a délig elfogyasztott ételeiddel(?) kimerítettem volna kb. 2 nap kalória/szénhidrát/zsír keretét.

Nem lesz ez így jó. Ha ilyeneket eszel továbbra is, súlyosan el fogsz hízni. Hidd el, fogyni sokkal nehezebb, mint odafigyelni az étkezésre, és megelőzni az elhízást. Sokkal kevesebb édességet egyél, és normális ételekből többet.

2016. jún. 4. 09:12
 14/18 anonim ***** válasza:
De nagyon érdekelne,miért vannak lepontozva azok,akik azt javasolták,fogyassz egészséges ételeket....
2016. jún. 4. 13:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Azért vagyok/vagyunk lepontozva, mert az emberek így élik ki a vágyaikat. :)

A tini fiúk erre recsiznek hogy milyen jól lepontoztak, az önjelölt (és többségében dagadt) középkorú házimamik meg nem látnak ebben az étkezésben semmi kivetnivalót

2016. jún. 4. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem vagy kövér és lehet, hogy nem is fog hízni még néhány évig, hiába falod ezt a rengeteg cukrot és szemetet.

Ilyen korban sokan nem híznak akátmit is esznek, de majd néhány év múlva hirtelen fog rádmenni a sok-sok kiló, aztán majd küzdhetsz, hogy leadd.

Az elhízás mellett pedig az egészségedre is káros, amit csinálsz, szintén : Most még azt hiszed semmi bajod nem lesz, évek múlva pedig az orvosnál ücsörögve utálni fogod magad, miért tetted ennyire tönkre a szervezeted.

2016. jún. 4. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Egészségtelen és káros volt a menüd a szervezetedre nézve.

Igen sok, sőt rengeteg volt, amit megettél.Tényleg majd később látod kárát, amikor, majd kétségbeesve fogyózni akarsz, és arról fogsz majd itt kérdezni, hogy hogyan is...

2016. jún. 4. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:

16-os válaszolónak igaza van! Lehet, hogy most nem hízol, de később jönnek a kilók kamatostul. Én 15-19 éves korom között ettem nagyon rosszul. Ennyi édességet sosem ettem, de azért csúsztak le a csokik, chipsek, colák, hamburgerek, sült krumplik, pizzák dögivel. Sokszor volt, hogy este 11 körül nyomtam magamba nagy adag kajákat. Nagyon boldog voltam, mert bármit ettem-ittam, nem híztam semmit, pedig nem sportoltam. Aztán 20 évesen BUMMM, villámgyorsan jött föl rám 15 kg! Azóta is nehezen szabadulok tőle, jojózok állandóan. Most 31 vagyok. 11 év alatt volt, hogy lement 10 kg, visszajött, megint lement 6, de visszahíztam...Ja, és azóta elmúlt a szerencsém, kb csak ránézek egy zsömlére, attól is hízok:) 2 hónapja kezdtem el teljesen változtatni, nagyon megválogatom, hogy mennyit és mit eszek, és heti háromszor járok személyi edzőhöz.

Egyébként nem csak a súly miatt totál egészségtelen, amit csinálsz. Rengeteg későbbi betegséget is előidézhetsz, azokat sem tapasztalod még most, de jobb előre gondolkodni.

2016. jún. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!