Őz vagy a szarvas húsa finomabb?
Figyelt kérdés
Őz vagy a szarvas húsa finomabb? Van különbség?2016. máj. 26. 21:50
1/3 anonim válasza:
Az őzhús lágyabb, édeskésebb ízű, a szarvas karakteresebb. A finomságuk a készített ételtől függ, pörköltet vörösborosan szarvasból jó csinálni, sütve a szarvast szintén vörösborral, borókabogyóval lehet párosítani, az őznek enyhébb fűszerek és ízek járnak.
2/3 anonim válasza:
Én jobban szeretem a szarvast fűszeresen vagy pörköltnek ( ahogy az egyes is mondta, vörösborral ).
3/3 anonim válasza:
Tényleg ízlés dolga. Mi, ha választhatunk, akkor az őzet választjuk.Gyengébb, omlósabb, de persze egy jó szarvaspörkölt is nagyon finom.
Az ízüket natúran nem lehet határozottan megkülönböztetni, de a textúrája a húsnak, és persze a fűszerezése meghatározó lehet, tehát nem mindegy melyikből mit készítünk.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!