Mit ettetek ma?
Reggeli: kakaós csiga, egy bögre tej, egy kávé
Tízórai: egy nagyobb zsemle fele sajttal, vajjal, sonkával
Ebéd: bolognai spagetti
Uzsi: banán, 2 pogácsa
Vacsora: rántotta 2 tojásból, fél zsemle, paprika
Reggel: magoszsemléből szendvics(margarin,sonka,sajt,paprika), csokis cappuccino,1 sajtos pogácsa, 1db túrórudi
később megittam egy energiaitalt
délután: csiberfresh(mekis pici csirke szendvics zöldséggel),egy pohár zöld teával ennyi
Reggeli: rozskenyér, zöldség
Ebéd: kókuszos paradicsomleves, fokhagymás kenyérfasirt, káposztás zab, szilvachutney
Nasi: paradicsomszószos zöldséggolyócskák
Vacsi: gombás melegszendvics
reggeli: melegszendvics
ebéd. ananászos csirke, rizs, alma
munka után majd: gyümölcsös krémtúrót fogok enni este 11körül
Reggeli : 10 tojásból rántotta , egy kis házisonkával bolondítva és fekete tea
Ebéd : Házi tyúkból készült leves , Nokedli házi sertéshúsból készült pörkölt , fejessalátával mellé egy pohár Chianti .
Vacsorára pedig majd készítek egy kis wellington bélszínt azthiszem mert megkívántam a napokban .
Korábban már írtam, de a mai terv (elég fogyókúrás és erősen szénhidrátszegény, pont, amire szükségem van :D):
Zöldbabfőzelék sajtos sült tojáshabbal (ez utóbbi egyszerű, de kellemes kis cucc, muffinsütőben készítem) és mákos-meggyes piskóta. Ritkán eszem hőkezelt gyümölcsöt, de ez már úgyis befőtt, sajna a mélyhűtő rekeszbe nem sok fér.
Este még biztos bedobok pár tojást nyers zöldséggel (ez utóbbi mégse maradhat ki, olyan napom sosincs, s már a tegnap is szűkölködött benne), de ma semmi étvágyam, pedig csak kicsit voltak evősebb napjaim, épphogy eltűnhetett a kalóriadeficitem. Ma még nem ettem, de muszáj lesz, mert elutazom fellépésre s azért evés nélkül nem lenne az igazi. A sütit majd dobozban viszem :)
2 szelet szalámis kenyér
zöldségleves, vadas hús tésztával, 2 bukta
2 szelet párizsis kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!