Mit ettetek ma?
reggeli: császárszalonna, kenyérrel, tejjel, uborkával
ebéd: frankfurti leves, egy szelet mákos és egy szelet túrós rétes
uzsira lecsúszott egy kis túrós sztrapacska és egy pöttyös rudi
vacsi pedig puffancs lesz vajkrémmel csirkemellsonkával, sajttal, uborka-paradicsom.paprika ja és egy pohár tej :)
Zsemle tojáskrémmel és uborkával
Alma
Tejszínes tonhalas tészta
Író, cottage cheese
Reggelire: Tej, banán, zab
Tízórai: Alma és 2 abonett
Ebéd: Franfurti leves, párolt gomba és 1 db gyorsfasírozott meg lecsúszott egy kicsi csoki
Uzsonna: 1 db abonett
vacsorára majd kefír lesz egy abonettel és 2db kisebb paprikával
Ez így összesen kb. 1000 kalória, de lehet, hogy kevesebb. Te? :)
Hajajj... Van egy finom bontott sárgabaracklekvárunk, ami attraktorként viselkedik.
Céklalevest, medvehagymás rántottát és baracklekváros-csokiszószos piskótát (kakaósat és simát) ettem ebédre. Kicsit később pedig egy medvehagymás vajas magkenyeret (fehérjekenyér a fedőneve, mert a fehérjebevitelem megdobására szolgál, amellett egész ehető).
Kb. 10 zsírtejes kávét ittam, de biztos fogok még. Máskor is sok megy, de ma már délelőtt elkezdtem, ami elég ritka. Nem ideális, de nincs vele nagy baj.
Nem leszek itthon vacsoraidőben, majd meglátjuk, eszem-e ma még, de nem szeretek későn enni, ha nem muszáj.
Ja volt egy csöpp nyers zabkása is, házi kókusztejjel és citrommal (ízesítésként s hogy ne legyen túl édes, így sem volt gyenge e téren).
Nálam ma a reggeli kimaradt, mert délben sikerült felébredni (ilyen ez, ha szabadnapos vagyok). :D
Ebédre a tegnapi maradékból ettem, amit leginkább a pásztorpitéhez tudnék hasonlítani. Egy bombapörkölt az alapja, de tettem hozzá kevés zöldborsót is, ezt egy jénai tálba szedtem, a tetejére pedig krumplipürét kentem és így sütöttem össze.
Napközben ettem egy kis tejfölös kenyeret.
Sütöttem ma vásárhelyi túrós lepényt és a maradék tésztából pedig szezámmaggal meghintett pogácsát. Ebből ettem keveset még ma. Inni pedig csak vizet szoktam mindig.
Így visszatekintve, nem volt túl egészséges ez a mai ételsor, mert pl gyümölcsöt egyáltalán nem ettem, de talán hogy így eszembe jutott, be fogom pótolni estére. :D
reggelire paradicsomos-pikáns hummuszt knäckebröddel
ebédre fetás-olívás salátát joghurtos öntettel
vacsorára gombás pizzát,és utálna nassoltam egy mangós túrókészítményt (szójából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!