Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit ettetek ma?

Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 16:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
banánt, szendvicset, rakott krumplit
2016. ápr. 22. 16:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kávét ittam, de azt töménytelen mennyiségben . És fél darab sült kolbászt ettem (mint amit a pecsenye sütőkben árulnak) zsemlével .
2016. ápr. 22. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

reggeli: császárszalonna, kenyérrel, tejjel, uborkával

ebéd: frankfurti leves, egy szelet mákos és egy szelet túrós rétes

uzsira lecsúszott egy kis túrós sztrapacska és egy pöttyös rudi

vacsi pedig puffancs lesz vajkrémmel csirkemellsonkával, sajttal, uborka-paradicsom.paprika ja és egy pohár tej :)

2016. ápr. 22. 16:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Zsemle tojáskrémmel és uborkával

Alma

Tejszínes tonhalas tészta

Író, cottage cheese

2016. ápr. 22. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire: Tej, banán, zab

Tízórai: Alma és 2 abonett

Ebéd: Franfurti leves, párolt gomba és 1 db gyorsfasírozott meg lecsúszott egy kicsi csoki

Uzsonna: 1 db abonett

vacsorára majd kefír lesz egy abonettel és 2db kisebb paprikával

Ez így összesen kb. 1000 kalória, de lehet, hogy kevesebb. Te? :)

2016. ápr. 22. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hajajj... Van egy finom bontott sárgabaracklekvárunk, ami attraktorként viselkedik.

Céklalevest, medvehagymás rántottát és baracklekváros-csokiszószos piskótát (kakaósat és simát) ettem ebédre. Kicsit később pedig egy medvehagymás vajas magkenyeret (fehérjekenyér a fedőneve, mert a fehérjebevitelem megdobására szolgál, amellett egész ehető).

Kb. 10 zsírtejes kávét ittam, de biztos fogok még. Máskor is sok megy, de ma már délelőtt elkezdtem, ami elég ritka. Nem ideális, de nincs vele nagy baj.

Nem leszek itthon vacsoraidőben, majd meglátjuk, eszem-e ma még, de nem szeretek későn enni, ha nem muszáj.

Ja volt egy csöpp nyers zabkása is, házi kókusztejjel és citrommal (ízesítésként s hogy ne legyen túl édes, így sem volt gyenge e téren).

2016. ápr. 22. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha valakit érdekel, én is tudok mondani kalóriát, 1330 kcal körül, kb. 70g fehérje, 94g zsír és 40-50g ch, pont ma úgy ettem, hogy a szénhidrátot nem tudom kiszámolni, de tuti nem volt több, bár semmi nincs benne, ha mégis.
2016. ápr. 22. 17:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Még semmit, csak egy tejeskávét ittam :(
2016. ápr. 22. 18:45
 9/19 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
100%

Nálam ma a reggeli kimaradt, mert délben sikerült felébredni (ilyen ez, ha szabadnapos vagyok). :D

Ebédre a tegnapi maradékból ettem, amit leginkább a pásztorpitéhez tudnék hasonlítani. Egy bombapörkölt az alapja, de tettem hozzá kevés zöldborsót is, ezt egy jénai tálba szedtem, a tetejére pedig krumplipürét kentem és így sütöttem össze.

Napközben ettem egy kis tejfölös kenyeret.

Sütöttem ma vásárhelyi túrós lepényt és a maradék tésztából pedig szezámmaggal meghintett pogácsát. Ebből ettem keveset még ma. Inni pedig csak vizet szoktam mindig.

Így visszatekintve, nem volt túl egészséges ez a mai ételsor, mert pl gyümölcsöt egyáltalán nem ettem, de talán hogy így eszembe jutott, be fogom pótolni estére. :D

2016. ápr. 22. 19:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

reggelire paradicsomos-pikáns hummuszt knäckebröddel

ebédre fetás-olívás salátát joghurtos öntettel

vacsorára gombás pizzát,és utálna nassoltam egy mangós túrókészítményt (szójából)

2016. ápr. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!