Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Normális aki megeszi a saláta...

Normális aki megeszi a saláta fás torzsáját?

Figyelt kérdés
Elég furcsának találom, hogy mellettem kajázó teljes nyugodtsággal esze a torzsáját is, nem tudom mi jó van abba? Ez olyan mint ha a karfiol vaskos levelét is megenné, vagy a csirkehús csontját.
2016. ápr. 13. 12:24
1 2
 11/14 szaszaa11 ***** válasza:
83%
Igazán sajnálni tudlak, hogy nem bírod felfogni, hogy ez teljesen természetes. Nagyon buta vagy... :(
2016. ápr. 13. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ember más, mint egy kecske. Egy csomó dolgot megeszik, amit a kecske nem. S pl. én sosem rágok almafát, a kecske lazán.

Miért baj, ha az ember eszik olyan dolgokat, mint a kecske vagy a nyúl? Ezt sosem értettem. Finom zöldség, miért ne ennénk mi is? Azt a részét, ami nekünk tetszik :P

Én megeszem a hagymaszárat, amit a párom semmiképp, ő pedig a különálló almahéjat, amit én nem. Az még nem jutott eszünkbe, hogy emiatt belekössünk a másikba :D De miért is tennénk? Amúgy ő a birsalmát is képes harapni.

Ahogy sok helyen megesznek egy csomó virágot. Vagy a csalánt.

Az ember eléggé rettenthetetlen tud lenni, ha evésről van szó, kevés dolog van, amiben akad némi hasznosítható tápanyag s egy ember sem eszi meg a bolygón (persze sokaknak ez a feltétel is túl megszorító).

2016. ápr. 13. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén megmondva, én is megeszem, sőt a kérdésbe említett csirkecsontot is. Na és hogy csodálkozzál, egyszer, a karfiol levelét is kirántottuk.
2016. ápr. 13. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális az, aki nem eszi meg? Elég furcsának tartom, hogy a mellettem lévő teljes nyugodtsággal kidobja a saláta finom torzsáját, nem tudom, mi baja van vele? Ez olyan, mintha a karfiol rózsáját nem enné meg, vagy a csirke húsát. Na, kb. így gondolkozik a melletted kajázó. Meg én is.
2016. ápr. 16. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!