Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Normális aki megeszi a saláta...

Normális aki megeszi a saláta fás torzsáját?

Figyelt kérdés
Elég furcsának találom, hogy mellettem kajázó teljes nyugodtsággal esze a torzsáját is, nem tudom mi jó van abba? Ez olyan mint ha a karfiol vaskos levelét is megenné, vagy a csirkehús csontját.
2016. ápr. 13. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik a csirke combját szeretik, mások a mellét, és egyik sem érti, mi a jó másikban. Ez pont ugyanilyen dolog.
2016. ápr. 13. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A friss salátának nem fás a "torzsája ", sőt finom, kicsit ropogós. Én sem értem mi bajod azzal, ha más szereti ? A felhozott példáid pedig eléggé sántítanak..
2016. ápr. 13. 12:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor hamburgerekbe, szendvicsekbe miért nem tesznek jó vaskos torzsás salátát?
2016. ápr. 13. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent nem rakunk a hamburgerbe ami amúgy finom.
2016. ápr. 13. 12:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem.

Ha fejes salátát készítünk, én mindig elropogtatom a torzsáját - de ettől még se a salátába, se hamburgerbe nem tenném.

Mondjuk a csirkecsonthoz hasonlítani elég nagy csacsiság.

2016. ápr. 13. 13:13
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Én is nagyon gáznak találom ezeket az embereket, saláta torzsáját megenni?! Hát vazge, ami sok, az sok!! Megmondom őszintén, szívesen meg is vernék egy ilyet. Nevet, címet nem tudsz adni esetleg?
2016. ápr. 13. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sok helen a karfiol vastag levélszárait is megeszik és igen finom. A friss saláta torzsája meg semmivel sem fásabb, mint pl. a káposztáé, vagy a karalábé, ami elvileg ugyanaz a része, csak nagyobbra növesztve.
2016. ápr. 13. 16:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Van, aki a körtét egy az egyben megeszi, magházzal, magokkal... Ha neki jólesik, akkor neked mi bajod van vele? A torzsája is az ő része. Én személy szerint nem szeretem, de nem kapok sokkot attól, ha más igen.
2016. ápr. 13. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elhinni, de a férjem direkt azt szereti. Mindig kéri, hogy az ő szendvicsébe a ropogós részt tegyem.
2016. ápr. 13. 19:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Jaj nee, ez fáj komolyan. Azt hittem az ember legalább más, mint egy kecske.
2016. ápr. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!