Normális aki megeszi a saláta fás torzsáját?
Figyelt kérdés
Elég furcsának találom, hogy mellettem kajázó teljes nyugodtsággal esze a torzsáját is, nem tudom mi jó van abba? Ez olyan mint ha a karfiol vaskos levelét is megenné, vagy a csirkehús csontját.2016. ápr. 13. 12:24
1/14 anonim válasza:
Vannak, akik a csirke combját szeretik, mások a mellét, és egyik sem érti, mi a jó másikban. Ez pont ugyanilyen dolog.
2/14 anonim válasza:
A friss salátának nem fás a "torzsája ", sőt finom, kicsit ropogós. Én sem értem mi bajod azzal, ha más szereti ? A felhozott példáid pedig eléggé sántítanak..
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor hamburgerekbe, szendvicsekbe miért nem tesznek jó vaskos torzsás salátát?
2016. ápr. 13. 12:38
4/14 anonim válasza:
Sok mindent nem rakunk a hamburgerbe ami amúgy finom.
5/14 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem.
Ha fejes salátát készítünk, én mindig elropogtatom a torzsáját - de ettől még se a salátába, se hamburgerbe nem tenném.
Mondjuk a csirkecsonthoz hasonlítani elég nagy csacsiság.
6/14 anonim válasza:
Én is nagyon gáznak találom ezeket az embereket, saláta torzsáját megenni?! Hát vazge, ami sok, az sok!! Megmondom őszintén, szívesen meg is vernék egy ilyet. Nevet, címet nem tudsz adni esetleg?
7/14 anonim válasza:
Egyébként sok helen a karfiol vastag levélszárait is megeszik és igen finom. A friss saláta torzsája meg semmivel sem fásabb, mint pl. a káposztáé, vagy a karalábé, ami elvileg ugyanaz a része, csak nagyobbra növesztve.
8/14 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Van, aki a körtét egy az egyben megeszi, magházzal, magokkal... Ha neki jólesik, akkor neked mi bajod van vele? A torzsája is az ő része. Én személy szerint nem szeretem, de nem kapok sokkot attól, ha más igen.
9/14 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de a férjem direkt azt szereti. Mindig kéri, hogy az ő szendvicsébe a ropogós részt tegyem.
10/14 A kérdező kommentje:
Jaj nee, ez fáj komolyan. Azt hittem az ember legalább más, mint egy kecske.
2016. ápr. 13. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!