Edesvizi nemes hallakal meglehetne ezt csinalni?
Ha ilyen NAGYMAGYAR vagy, akkor írj magyarul, ne pedig magyar-angol keverék nyelven.
Másodszor ehhez megfelelö technológia, üzem, szakember is kellene, ezenkivül megfelelö felvevöpiac - és egyik sincs.
Valoszinu, hogy a magyar halpiaci helyzet mar jopar evtizede kialakult kishazankban. Mi nem vagyunk nagy halevo nemzet. Amennyi az eves kereskedelmi szukseglet, azt el is latja a jelenlegi halkereskedelmi halozat. Amugy is hekket eszik a magyar (ami ugyebar tengeri hal). Ilyen halfogyasztasi kultura mellett nem erdemes ebben a szektorban gondolkodni.
A jominosegu halainkat lasd. balatoni sullo pedig premium kategoria es kulfoldre ertekesitjuk.
Semmilyen nyelven nem tud helyesen és érthetően írni, ezt nézzük el neki.
Szerintem nagyon rossz ötlet. Mégpedig azért, mert a szárított makréla kilója sokkal olcsóbb, mint a nyers csuka/süllő. Szerintem egyébként sem a csuka, sem a süllő húsa nem alkalmas ilyen elkészítésre. Persze biztosan meg lehet csinálni, de szerintem nem lenne túl finom. Ráadásul, mint írtam, sokkal többe kerülne, mint a makréla. És a makrélát sem vesszük. Tehát ez az ötlet minden szempontból egy rossz ötlet.
Szerezd meg ezt a könyet (talán könyvtárból sikerül) rengeteg hasznos információt tartalmaz. Üzleti szempontból én kétszer is meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!