Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pálinka cefréhez pektinbontó...

Pálinka cefréhez pektinbontó enzim, illetve nemes élesztő, tanács?

Figyelt kérdés

Valaki leírná mi ennek a folyamata?

Mármint tegnap ledaráltam a cefrének való birset, és ma szeretném beoltani (délután veszem meg ezeket) először melyiket kell bele tenni?

Vagy lehet egyszerre a kettőt?

A nemes élesztőt tudom hogyan kell alkalmazni cefréhez, de a pektinbontót nem tudom mikor kell bele tenni.



#cefre #pálinka #pektinbontó #nemes élesztő
2014. nov. 3. 11:49
 1/2 Phoney ***** válasza:

Először a pektinbontót, de nem katasztrófa, ha rossz a sorrend.


[link]

2014. nov. 3. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, és a linket is!
2014. nov. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!