Aldis, vagy Lidlös élelmiszerek közül miket éri megvásárolni?
Bármilyen német terméket. A magyarokat ne, azoknak a minősége nem megbízható.
Ellenben a német alapanyagok és minőségellenőrzés sokkal jobbak.
Elsősorban a génmódosítás mentes, bio, vegán, vagy fairtrade árukat illetve hal esetén az MSC az, amit érdemes venni - ezeknél ugyanis biztos lehetsz benne, hogy kiváló és szigorúan ellenőrzött terméket vásárolsz.
Ha érdekel, a németeknél nincs hagyományos érlelésű szalámi.
Lidl ismerem, Aldit nem.
Én Lidl-be szoktam járni. Gyakran akciózzák a Kerrygold vajat és sok zöldséget, s ha épp elfogy a nagy kiszerelésű, webáruházból rendelt mazsola vagy kókuszreszelék, a Lidlből pótoljuk, mert ott is jó és nem túl drága. Egyszer valami szuper árú 100%-os vegyes gyümölcslevet is találtam ott, ízlett, fel kéne kutatni újra.
A sajt is OK, már ha az embernek megfelel a bolti (én a háziért vagyok oda a kedvenc sajtászomtól, de az persze drágább. és jobb is).
Mindig a Lidl-ben veszem a csemege uborkát (Chira), nemcsak olcsó, de pont az én ízlésemnek való. Érzékeny vagyok az ízesítésére, de odáig még nem vittem, hogy azt is magam csináljam.
Mivel inkább alapanyagokat szoktam venni, a többi cuccot nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!