Camembert sajt romlott vagy még ehető?
Figyelt kérdés
Ha a belsejében (ahol el van vágva) is megjelent a penész (ugyanolyan színű, mint a külsején a nemes penész réteg).
Egyébként tegnap járt le, végig hűtőben volt.
2016. márc. 30. 10:15
2/6 anonim válasza:
Vágd le róla a rossz részt és a többit megeheted,semmi bajod nem lesz tőle. :)
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan megeheted. Nagyon sokan eszik úgy, hogy a lejárat után jó pár nappal, mert akkor van igazán "érett" íze. Én is ettem már olyat ami 1 hete volt lejárva, semmi bajom nem lett tőle.
4/6 anonim válasza:
Akkor szoktam kidobni a camembert sajtot, amikor már kellemetlen, szúrós szaga van. Akkor sem azért, mert félek, hogy bajom esik tőle, csak mert nem túl gusztusos.
5/6 anonim válasza:
Nagyon sok camembert sajtot fogyasztunk, így bizton állíthatom, hogy semmi baja sincs a tidnek.
Én van, hogy kint hagyom a konyhapulton pár napig, hogy egy kicsit érlelődjön még.
Ha szúrós, ammónia illata van, még akkor sem romlott, csak túlérett.
6/6 anonim válasza:
Ha eddig nem volt a belsejében penész és csak most lett, akkor én tuti nem enném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!