Az alábbi pékárúkba mennyi kalória van kb?
Figyelt kérdés
Pennyis sajtos kifli, reálos pizzás kifli, bekis kicsi pizza, bekis diós bejgli, bekis kakaós-vaniliás csiga, 32 cm-es kívánság pizza, amin ezek vannak rajta: négyféle sajt, szalámi, sonka, békön (1 szelet kalóriatartalma) köszönöm!2016. márc. 4. 20:01
1/6 anonim válasza:
A 32 cm-s pizzát leszámítva (abban még több), általában 2-300 kalória között, ami rengeteg egy ekkorka valamiben, amivel jól sem laksz. A sok tartósítószerről, ízfokozóról, cukorról nem is beszélve. Miért eszel ilyen szarokat?
3/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan nem mindegy hogy írtam? Ne ezzel foglalkozzunk már.. szerintem hadd döntsem el én hogy mit eszek :D Tudom hogy ezekbe elég sok kalória van, de ezek nélkül én nem tudok élni.. (édességeket nem nagyon szeretem) Szóval megköszönném hogyha leírnátok azt amit tudtok :)
2016. márc. 5. 14:48
4/6 anonim válasza:
"de ezek nélkül én nem tudok élni"
Azért gondolod így, mert ezekben a sza*okban annyi ízfokozó meg egyéb hulladék van, mint a fene, függőséget okoz, akár a cukor. Egy jól összeállított étrend mellett nagyon ritkán megkívánnád esetleg, de akkor sem valószínű. Tudom miről beszélek, imádtam a sok pékárut, de már régóta egészségesen élek, így 2-3 havonta fogyasztok egy-egy darabot esetleg.
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet nem egészséges de könyörgöm.. A kalóriatartalmukat írjátok le, ne pedig azt hogy mit kellene ennem.
2016. márc. 5. 19:26
6/6 A kérdező kommentje:
Ha már annyira tudod hogy mit beszélsz akkor esetleg azt is leírhatod.
2016. márc. 5. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!