Kb. mit, mennyit és hányszor kéne ennem, hogy napi 2500-3000 kalóriát vigyek be?
Valaki tudna ehhez valami megfelelő étrendet.
180cm/62kg/fiú
Elég sok lehetőség van, nem tudom, a te stílusod milyen.
A párom ennyit eszik (rengeteg rizs és édesség, tojás, zöldség, zsír, gyümölcs) s olykor én is (tojás, zsír, olajos mag, zöldség). Ő szénhidrátdúsan eszik, én ketogén diétán vagyok általában... Igencsak eltér a kettő. Sokak pedig zsírszegény esznek és húsosan...
Bármilyen étrend mellett be tudsz vinni ennyi kalóriát (ha mégsem, az nagyon beteg étrend). A számaidból valami kósza elképzelésem lehet a fehérjeigényedre, de tényleg csak igen homályos, aktivitásfüggő is ez, hát izmod nincs sok, az legalább nem kérdés... De vannak egyéni különbségek is.
Tömegelni akarsz vagy súlyt tartani? Előbbi esetben is picit több fehérje kell, bár ha csak kósza becslésről van szó, akkora nagy eltérés úgysincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!