Mit küldenétek külföldön élő magyar ismerősötöknek, mint túlélőcsomag?
Nem tudom, hogy hol él ismerősöd, de Anglia tele van lengyel boltokkal, ott is sok mindent be lehet szerezni (pl piros paprika) ezért érdemes lenne csak olat küldeni, ami ott nincs
Pl: rendes szalonna, pirosarany, normális lekvár, rendes étkezési paprika,
vagy pl én nagyon válogatós vagyok és itt kint Angliában még nem találtam olyan mustárt illetve májkrémet, ami finom, ezért azt mindig hozok illetve kérek ha jönnek ismerősök
Ha csomagban lehet szállítani törékeny dolgokat, akkor akár néhány üveg bort is bele lehet tenni (bár úgy tudom, hogy ezt csak korlátozott mennyiségben, ebben nem vagyok biztos)
Én Németországban élek, nekem az egyetlen ami hiányzik, az a gesztenyepüré és a túró rudi :). Illetve diót szoktam hozni tonnaszámra, de csak azért mert itt annyiba kerül 100g, mint otthon 1 kiló.
Azon kívül mindent megtaláltam, ráadásul mérföldekkel jobb minőségben, mint otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!