Milyen magyar csokikat vagy finomságokat vinnél külföldieknek?
Németeknek nem tudom, én most finneknek viszek ipari mennyiségű túró rudit :D
Amúgy a Szamos marcipán, a Szerencsi csoki azért egyáltalán nem égő ám.
Azok nem, de pl. ha tibi csokival állítanék oda.. :D
Amúgy a túró rudi nagyon jó lenne, de nem tudom kibírná-e az utat, főleg ha nagyon meleg lesz, mikor megyünk.
A magyar csokik meg a túrórudi a legtöbb külföldinek ehetetlen moslék! Ne égesd magad ilyenekkel!!!!!!
Ha valamit vinni akarsz, akkor süss valami magyar süteményt, az legalább ehetö!
A Szamos tényleg jó, különösen a töltött csokigolyók. A Gerbeaud-háznak is vannak isteni kézműves bonbonjai.
Amelyik külföldinek ez moslék, az ássa el magát, én a Milkából sem szeretem mindegyiket, azt a szintet bőven megüti mindkét fenti magyar termék.
Nincs mar magyar csoki! Nincsenek csak kis cegek, de ezek a boci-tibi-piros mogyoros (regi magyar csokik) mar nem itthon keszulnek, csak a csomagolasuk maradt hasonlo mint korabban. Minden csokira ra van irva, hogy valahol szlovakiaban keszul.
Szoval ha valoban magyar csokit akarsz vinni, akkor jol nezz korul a manufakturak kozul (valaki mar emlitette a szamost).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!